SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP > Client Support

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 13/09/2010, 08:49 PM   #1
subz3r02593
Little Clucker
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 1
Reputation: 0
Default sa-mp-0.3b-R3-install.exe - Bad image



Does that when I try to install any help?
subz3r02593 is offline   Reply With Quote
Old 21/09/2010, 01:04 AM   #2
Jake__
Little Clucker
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 35
Reputation: 0
Default Re: sa-mp-0.3b-R3-install.exe - Bad image

Are you using a cracked version of GTA?

Did you allow sa-mp-0.3b install ALL of its components through your firewall or ANYTHING that prompted you during install?

If all of those are applicably a yes, the installer is in SOME way corrupted.

solutionz:

Re-download sa-mp 0.3b installer executables / binaries and attempt to re-install.


thxx,
Jake
__________________


Jake__ is offline   Reply With Quote
Old 21/09/2010, 01:10 AM   #3
BP13
High-roller
 
BP13's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Location: Canada
Posts: 2,034
Reputation: 2
Default Re: sa-mp-0.3b-R3-install.exe - Bad image

Quote:
Originally Posted by Jake__ View Post
Are you using a cracked version of GTA?

Did you allow sa-mp-0.3b install ALL of its components through your firewall or ANYTHING that prompted you during install?

If all of those are applicably a yes, the installer is in SOME way corrupted.

solutionz:

Re-download sa-mp 0.3b installer executables / binaries and attempt to re-install.


thxx,
Jake
First of all this installer does not use internet so the firewall would do nothing.

Second of all even if it was cracked the installer would be able to run and install regardless.

Thirdly I think this guy was smart enough to try to reinstall.
__________________
BP13 is offline   Reply With Quote
Old 21/09/2010, 11:21 AM   #4
Jumpman23
Big Clucker
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 50
Reputation: 0
Default Re: sa-mp-0.3b-R3-install.exe - Bad image

assuming you have a pirated windows 7, otherwise the .dll will work fine in system32. Try finding the corrupted/missing .dll (SHUNIMPL.dll) and replacing it.
__________________

http://www.circlejerkserver.com
Join our server for Racing, Derbies, Cops and Robbers, Gang wars and a lot more!

Last edited by Jumpman23; 24/09/2010 at 03:00 AM.
Jumpman23 is offline   Reply With Quote
Old 21/09/2010, 04:28 PM   #5
Vince
Spam Machine
 
Vince's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: Belgium
Posts: 10,068
Reputation: 2658
Default Re: sa-mp-0.3b-R3-install.exe - Bad image

Delete - Wrong topic
__________________

Last edited by Vince; 21/09/2010 at 04:38 PM.
Vince is offline   Reply With Quote
Old 23/09/2010, 04:52 AM   #6
Mike Garber
Banned
 
Join Date: Feb 2008
Location: Sweden
Posts: 1,506
Reputation: 6
Default Re: sa-mp-0.3b-R3-install.exe - Bad image

Quote:
Originally Posted by Jake__ View Post
Are you using a cracked version of GTA?
That has nothing to do with the installer whatsoever.



Quote:
Originally Posted by Jumpman23 View Post
assuming you have a fake windows 7, otherwise the .dll will work fine in system32. Try finding the corrupted/missing .dll (SHUNIMPL.dll) and replacing it.
Is there a fake Windows 7 :O
If you meant pirated It is not fake, but pirtated, which means It's the exact same disc that you buy in the store with some modifications to automatically activate Windows, but nothing is removed.
Mike Garber is offline   Reply With Quote
Old 24/09/2010, 03:00 AM   #7
Jumpman23
Big Clucker
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 50
Reputation: 0
Default Re: sa-mp-0.3b-R3-install.exe - Bad image

Yes i meant pirated :P
__________________

http://www.circlejerkserver.com
Join our server for Racing, Derbies, Cops and Robbers, Gang wars and a lot more!
Jumpman23 is offline   Reply With Quote
Old 24/09/2010, 03:40 PM   #8
.::Boom[xXx]::.
Little Clucker
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 1
Reputation: 0
Default Re: sa-mp-0.3b-R3-install.exe - Bad image

Answer

Check you'r files GTA so im mean [Data,anim,movies,audio,text]
If you have windows 7 / vista you must to download updat for windows
ReInstall SAMP Version 0.3b at
www.sa-mp.com

Thanks

____________________________________

Awesomes Stuntages IP: 84.95.101.122:7778
.::Boom[xXx]::. is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Change Image InsaneESN Help Archive 6 22/05/2010 04:57 PM
My first panoramic image - NEW PICTURE! Mrkrabz Everything and Nothing 10 20/02/2010 06:09 PM
Good background image? Stunterz Everything and Nothing 2 08/08/2009 02:29 PM
Help: Type image link Patch-PT Help Archive 4 16/03/2009 04:14 PM


All times are GMT. The time now is 01:36 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.