SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP Scripting and Plugins > Scripting Help

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 16/11/2017, 03:11 PM   #1
MRM
Big Clucker
 
MRM's Avatar
 
Join Date: Mar 2016
Location: Egypt
Posts: 140
Reputation: 0
Default Problem with streamer

Hello,
PHP Code:
[16/11/2017 13:18:27] [debugServer crashed while executing gm.amx
[16/11/2017 13:18:27] [debugAMX backtrace:
[
16/11/2017 13:18:27] [debug#0 0028fcc0 in UpdateDynamicRaceCPPos (cpid=6, Float:cpx=-1424.19263, Float:cpy=-1484.59558, Float:cpz=101.67190) at gm.pwn:25067 
PHP Code:
UpdateDynamicRaceCPPos(cpidFloatcpxFloatcpyFloatcpz

    return 
Streamer_SetFloatData(STREAMER_TYPE_RACE_CP cpidE_STREAMER_Xcpx) && Streamer_SetFloatData(STREAMER_TYPE_RACE_CP cpidE_STREAMER_Ycpy) && Streamer_SetFloatData(STREAMER_TYPE_RACE_CP cpidE_STREAMER_Zcpz); 

MRM is offline   Reply With Quote
Old 16/11/2017, 04:32 PM   #2
zMason
Little Clucker
 
zMason's Avatar
 
Join Date: Sep 2017
Posts: 36
Reputation: 10
Default Re: Problem with streamer

I don't think that the problem is in the function itself, search for when you update dynamic checkpoint ID 6 and show us that line.
zMason is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
A problem with streamer HumbleGuy Scripting Help 41 04/08/2016 06:02 PM
Streamer problem lulo356 Scripting Help 3 16/01/2016 03:07 AM
Need 3dtextlabel Streamer And Gangzone Streamer !! Please Help . Not streamer plugin . jame42 Scripting Help 4 30/05/2012 07:33 AM
sccanf problem and streamer problem. SampLoverNo123 Scripting Help 8 04/01/2012 08:47 AM
The streamer is the problem ? AlbanianGuy Help Archive 3 23/06/2010 08:31 PM


All times are GMT. The time now is 08:05 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.