SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP > Client Support

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 15/02/2010, 09:29 AM   #1
click911
Little Clucker
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 5
Reputation: 0
Default SA-MP doesn't want to start the game( I click connect, and nothing happens)

I have Windows 7 32-bit, single player(normal GTA) works fine,
but SA-MP(0.2X) doesn't want to start the game (when I click connect, nothing happens)

Please, I try everything but all of yours advices in similiar previous topic doesn't work
If anyone has some suggestion that was not in previous topics?

Please help!!
click911 is offline   Reply With Quote
Old 15/02/2010, 10:37 AM   #2
Rusty16
Little Clucker
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 6
Reputation: 0
Default Re: SA-MP doesn't want to start the game( I click connect, and nothing happens)

Maybe the server has the version 0.3a then u must change your version.
Rusty16 is offline   Reply With Quote
Old 15/02/2010, 10:59 AM   #3
[EnergY]
Little Clucker
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 45
Reputation: 0
Default Re: SA-MP doesn't want to start the game( I click connect, and nothing happens)

Try to ReInstall The Game and the client too. Or try ti install v 0.2X and then 0.3a

P.S. Sorry, my English is ba.
[EnergY] is offline   Reply With Quote
Old 15/02/2010, 11:16 AM   #4
click911
Little Clucker
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 5
Reputation: 0
Default Re: SA-MP doesn't want to start the game( I click connect, and nothing happens)

@Rusty16
Server is Total Stuntage, it is 0.2

@[EnergY]
Thnx, I ll try that

But I don't understand how it doesn't work on my PC, I play SA-MP on my laptop(there is Windows Vista) same version 0.2X, same server and works fine
click911 is offline   Reply With Quote
Old 15/02/2010, 02:36 PM   #5
click911
Little Clucker
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 5
Reputation: 0
Default Re: SA-MP doesn't want to start the game( I click connect, and nothing happens)

Please Help!!

I reinstall the game and the SA-MP still doesn't work :S
I don't have installed any of mods, single player working, my PC configuration is OK(nVidia 8800GT, AMD Phenom quad-core processor)

I tried everything...

I'm desperate :S.... I wanna plaay SAAAAAMPP
click911 is offline   Reply With Quote
Old 15/02/2010, 04:51 PM   #6
CrazyMetalHead
Little Clucker
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 10
Reputation: 0
Default Re: SA-MP doesn't want to start the game( I click connect, and nothing happens)

Looks like this is a common problem, and still, nobody can help. You can try deleting that file in My Documents, if you didn't already.
CrazyMetalHead is offline   Reply With Quote
Old 16/02/2010, 12:35 PM   #7
click911
Little Clucker
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 5
Reputation: 0
Default Re: SA-MP doesn't want to start the game( I click connect, and nothing happens)

BU-MP
click911 is offline   Reply With Quote
Old 16/02/2010, 12:38 PM   #8
dugi
Beta Tester
 
Join Date: Jun 2007
Location: Poland
Posts: 2,350
Reputation: 854
Default Re: SA-MP doesn't want to start the game( I click connect, and nothing happens)

http://wiki.sa-mp.com/wiki/Common_Pr..._it_wont_start
__________________
dugi is offline   Reply With Quote
Old 20/02/2010, 01:56 PM   #9
click911
Little Clucker
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 5
Reputation: 0
Default Re: SA-MP doesn't want to start the game( I click connect, and nothing happens)

Still doesn't work.
Don't know what's the problem?! :S

Help!
click911 is offline   Reply With Quote
Old 20/02/2010, 01:58 PM   #10
saiberfun
High-roller
 
saiberfun's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: Germany
Posts: 3,302
Reputation: 383
Default Re: SA-MP doesn't want to start the game( I click connect, and nothing happens)

Quote:
Originally Posted by click911
Still doesn't work.
Don't know what's the problem?! :S

Help!
got win 7 32
too
but for me it crashes
got a thread already...
__________________
saiberfun is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
San Andreas don't load after click 'connect' Dimol Client Support 5 14/08/2012 12:22 PM
I click connect, nothing happens... CrazyMetalHead Client Support 6 15/02/2010 04:45 PM
Client crashes when i click connect (Jeff) Client Support 0 20/12/2009 04:07 PM
CLICK CONNECT AND NOTHING HAPPENS?-CHECK HERE koalabear Client Support 3 26/06/2009 09:01 PM
After I click Connect, it Loads Full screen then Exits Pooned[DMH] Client Support 3 27/02/2009 10:23 PM


All times are GMT. The time now is 08:02 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.