SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > Non-English > Languages > Português/Portuguese

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 18/07/2010, 06:02 PM   #1
brundavid
Big Clucker
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 70
Reputation: 0
Default [AJUDA] Colocar dialog ou menu em pickup

queria add um dialog ou menu nessa pickup para comprar armas >> http://img203.imageshack.us/img203/7075/ssasd.jpg , obg

#include <a_samp>

new NovoPickup;


public OnFilterScriptInit()
{
NovoPickup = CreatePickup(1242,1,2176.109375,1618.991210,999.97 6562);
}
public OnPlayerPickUpPickup(playerid, pickupid) { // Início do public
if(pickupid == NovoPickup) { // Pickup definido
}
//No caso de mais pickups apenas faça o mesmo:
// if(pickupid == pickup){
// ações ao passar nele
// }
return 1;
}// Fim do public
brundavid is offline   Reply With Quote
Old 18/07/2010, 06:18 PM   #2
zSuYaNw
Godfather
 
zSuYaNw's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Location: Santa Catarina
Posts: 6,840
Reputation: 672
Default Re: [AJUDA] Colocar dialog ou menu em pickup

http://wiki.sa-mp.com/wiki/ShowPlayerDialog

pawn Code:
#include <a_samp
new NovoPickup;
public OnFilterScriptInit()
{
NovoPickup = CreatePickup(1242,1,2176.109375,1618.991210,999.97 6562);
}
public OnPlayerPickUpPickup(playerid, pickupid) {
if(pickupid == NovoPickup)
{
//Dialog
}
return 1;
}
zSuYaNw is offline   Reply With Quote
Old 18/07/2010, 07:00 PM   #3
brundavid
Big Clucker
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 70
Reputation: 0
Default Re: [AJUDA] Colocar dialog ou menu em pickup

LOL AXO Q DEU UM BUG AQUI apareceu o dialog em tds pickups do server :X
brundavid is offline   Reply With Quote
Old 18/07/2010, 07:03 PM   #4
andmeida10
High-roller
 
andmeida10's Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Location: Aveiro - Portugal
Posts: 1,202
Reputation: 31
Default Re: [AJUDA] Colocar dialog ou menu em pickup

if(pickupid == NovoPickup)
__________________
andmeida10 is offline   Reply With Quote
Old 18/07/2010, 07:27 PM   #5
brundavid
Big Clucker
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 70
Reputation: 0
Default Re: [AJUDA] Colocar dialog ou menu em pickup

oque?
brundavid is offline   Reply With Quote
Old 18/07/2010, 07:34 PM   #6
zSuYaNw
Godfather
 
zSuYaNw's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Location: Santa Catarina
Posts: 6,840
Reputation: 672
Default Re: [AJUDA] Colocar dialog ou menu em pickup

Quote:
Originally Posted by brundavid View Post
oque?

http://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=158651
zSuYaNw is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT. The time now is 03:42 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.