SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP DL Edition > SA-MP 0.3.DL

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 31/03/2018, 07:18 PM   #1
AlexanderChwojewski
Banned
 
Join Date: Jan 2018
Location: Argentina
Posts: 35
Reputation: 4
Default The cars do not appear and the / v does not work

Hello, I moved to samp dl, all right, but the cars do not appear and the / v does not work (example / v nrg but the nrg does not appear) that causes this problem?
AlexanderChwojewski is offline   Reply With Quote
Old 31/03/2018, 08:48 PM   #2
AndreiWow
High-roller
 
AndreiWow's Avatar
 
Join Date: Nov 2014
Location: Romania, Bucharest
Posts: 1,059
Reputation: 48
Default Re: The cars do not appear and the / v does not work

server logs?
AndreiWow is offline   Reply With Quote
Old 31/03/2018, 09:09 PM   #3
AlexanderChwojewski
Banned
 
Join Date: Jan 2018
Location: Argentina
Posts: 35
Reputation: 4
Default Re: The cars do not appear and the / v does not work

Code:
----------
Loaded log file: "server_log.txt".
----------

SA-MP Dedicated Server
----------------------
v0.3.DL-R1, (C)2005-2018 SA-MP Team

[18:05:41] 
[18:05:41] Server Plugins
[18:05:41] --------------
[18:05:41]  Loading plugin: streamer.dll
[18:05:41] 

*** Streamer Plugin v2.9.2 by Incognito loaded ***

[18:05:41]   Loaded.
[18:05:41]  Loading plugin: sscanf.dll
[18:05:41] 

[18:05:41]  ===============================

[18:05:41]       sscanf plugin loaded.     

[18:05:41]    (c) 2009 Alex "Y_Less" Cole

[18:05:41]  ===============================

[18:05:41]   Loaded.
[18:05:41]  Loading plugin: Whirlpool.dll
[18:05:41]  
[18:05:41]  ==================
[18:05:41]  
[18:05:41]   Whirlpool loaded
[18:05:41]  
[18:05:41]  ==================
[18:05:41]  
[18:05:41]   Loaded.
[18:05:41]  Loading plugin: xml.dll
[18:05:41]   Loaded.
[18:05:41]  Loading plugin: irc.dll
[18:05:41] 

*** IRC Plugin v1.4.3 by Incognito loaded ***

[18:05:41]   Loaded.
[18:05:41]  Loading plugin: nativechecker.dll
[18:05:42]   Loaded.
[18:05:42]  Loaded 6 plugins.

[18:05:42] [artwork:crc] lvpdpc2.dff CRC = 0x0
[18:05:42] [artwork:error] Bad file: lvpdpc2.dff
[18:05:42] [artwork:crc] lapdpd2.dff CRC = 0x0
[18:05:42] [artwork:error] Bad file: lapdpd2.dff
[18:05:42] [artwork:crc] wallzzz.dff CRC = 0x0
[18:05:42] [artwork:error] Bad file: wallzzz.dff
[18:05:42] 
[18:05:42] Filterscripts
[18:05:42] ---------------
[18:05:42]   Loading filterscript 'Maps.amx'...
[18:05:42] 
|------------------------------------|
[18:05:42] |         Mapeos Loading!              |
[18:05:42] |------------------------------------|

[18:05:42] Mapeos Loades!
[18:05:42]   Loading filterscript 'Intro.amx'...
[18:05:42]   Loaded 2 filterscripts.

[18:05:42] 
----------------------------------
[18:05:42]         Cargando Gamemode...        
[18:05:43]       Cargado Correctamente!        
[18:05:43] ----------------------------------

[18:05:43] Prueba de Tiempo | ip: 114.177.228.204 | PAÍS: Private IP
[18:05:43] Tiempo: 167ms
[18:05:43] Prueba de Tiempo | ip: 95.225.180.119 | PAÍS: Private IP
[18:05:43] Tiempo: 53ms
[18:05:43] Prueba de Tiempo | ip: 249.59.166.201 | PAÍS: Private IP
[18:05:43] Tiempo: 18ms
[18:05:43] Prueba de Tiempo | ip: 209.31.114.133 | PAÍS: Private IP
[18:05:43] Tiempo: 20ms
[18:05:43] Prueba de Tiempo | ip: 214.178.71.137 | PAÍS: Private IP
[18:05:43] Tiempo: 16ms
[18:05:43] Prueba de Tiempo | ip: 101.102.194.28 | PAÍS: Private IP
[18:05:43] Tiempo: 9ms
[18:05:43] Prueba de Tiempo | ip: 161.55.132.110 | PAÍS: Private IP
[18:05:43] Tiempo: 18ms
[18:05:43] Prueba de Tiempo | ip: 78.145.227.23 | PAÍS: Private IP
[18:05:43] Tiempo: 12ms
[18:05:43] Prueba de Tiempo | ip: 123.245.235.36 | PAÍS: Private IP
[18:05:43] Tiempo: 9ms
[18:05:43] Prueba de Tiempo | ip: 92.193.52.51 | PAÍS: Private IP
[18:05:43] Tiempo: 23ms
[18:05:43] Race Times Cargados
[18:05:43] 
[18:05:43] 0
[18:05:43] 
[18:05:43] 0
[18:05:43] 
[18:05:43] 0
[18:05:43] 
[18:05:43] 0
[18:05:43] 
[18:05:43] 0
[18:05:44] 
 -Configuration Settings Loaded
[18:05:44] 
----------------------------------
[18:05:44]          Servidor Loaded            
[18:05:44]         By WifSon Studios           
[18:05:44] ----------------------------------

[18:05:44] Number of vehicle models: 57
[18:07:00] [connection] incoming connection: 192.168.0.101:52930 id: 0
[18:07:00] [join] Alexander_Chowi has joined the server (0:192.168.0.101)
[18:07:26] [chat] [Alexander_Chowi]: Test Chat
AlexanderChwojewski is offline   Reply With Quote
Old 01/04/2018, 05:56 AM   #4
AlexanderChwojewski
Banned
 
Join Date: Jan 2018
Location: Argentina
Posts: 35
Reputation: 4
Default Re: The cars do not appear and the / v does not work

I already fixed everything, but when uploading it to the host, it does not work, but in localhost it works, it helps .
AlexanderChwojewski is offline   Reply With Quote
Old 01/04/2018, 02:32 PM   #5
AlexanderChwojewski
Banned
 
Join Date: Jan 2018
Location: Argentina
Posts: 35
Reputation: 4
Default Re: The cars do not appear and the / v does not work

Add the crashdetect and I get this when I turn on the gamemode
Code:
[debug] Run time error 4: "Array index out of bounds"
[debug]  Accessing element at index 500 past array upper bound 499
[debug] AMX backtrace:
[debug] #0 000181c8 in ?? () from SRBGM.amx
[debug] #1 00010450 in public moneyhax_OnGameModeInit () from SRBGM.amx
[debug] #2 native CallLocalFunction () [004747d0] from samp-server.exe
[debug] #3 00004178 in public Itter_OnGameModeInit () from SRBGM.amx
[debug] #4 native CallLocalFunction () [004747d0] from samp-server.exe
[debug] #5 0000356c in public OnGameModeInit () from SRBGM.amx

----------------------------------
         Servidor Loaded
        By WifSon Studios
----------------------------------

Number of vehicle models: 20
[debug] Run time error 20: "Invalid index parameter (bad entry point)"
[debug] Run time error 20: "Invalid index parameter (bad entry point)"
[debug] Run time error 20: "Invalid index parameter (bad entry point)"
[debug] Run time error 20: "Invalid index parameter (bad entry point)"
[debug] Run time error 20: "Invalid index parameter (bad entry point)"
[debug] Run time error 20: "Invalid index parameter (bad entry point)"
AlexanderChwojewski is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
/engine command will not work in not rented cars hanm13 Scripting Help 6 05/06/2014 03:35 PM
Installing Police Cars won't work? Zach7 Everything and Nothing 3 27/07/2012 07:48 PM
[Tool/Web/Other] List of cars and prices (made to work beside PPC_Housing) ninjahippie Tools and Files 1 16/03/2012 04:05 PM
how can i make cars only work for Certain orgs ChromeHD Scripting Help 8 30/09/2011 01:49 AM
Adding cars dosent work. Puttemaden Help Archive 0 01/05/2011 03:43 PM


All times are GMT. The time now is 03:38 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.