SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > Non-English > Languages > Português/Portuguese

 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 21/02/2020, 08:13 PM   #1
WiliHacking
Huge Clucker
 
Join Date: Jan 2016
Posts: 256
Reputation: 2
Default Debug Crashdetect

Eu estou com um problema, meu crashdetect está acusando isso:

Code:
[17:49:01] [debug] Run time error 4: "Array index out of bounds"
[17:49:01] [debug]  Attempted to read/write array element at negative index -1
[17:49:01] [debug] AMX backtrace:
[17:49:01] [debug] #0 00083584 in public OPBA_OnPlayerEnterVehicle (3, 100, 0) in GM.amx
[17:49:01] [debug] #1 0004d970 in public ac_OnPlayerEnterVehicle (3, 100, 0) in GM.amx
[17:49:01] [debug] #2 00022e10 in public OnPlayerEnterVehicle (3, 100, 0) in GM.amx
Isso acontece sempre que eu estou longe e fico apertando várias vezes para entrar na moto, alguém sabe como eu consigo resolver? Minha public OnPlayerEnterVehicle não tem nada.

Eu acredito que seja um bug do SAMP.
__________________
WiliHacking is offline   Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[Ajuda] Debug CrashDetect ViniBnT Português/Portuguese 3 23/09/2017 05:53 PM
debug in crashdetect TheDarkBlade Scripting Help 9 18/11/2016 05:37 PM
Crashdetect (debug) Penguin1997 Scripting Help 2 24/08/2016 11:32 AM
Debug Crashdetect Nin9r Server Support 12 21/09/2015 12:02 PM
[Ajuda] debug crashdetect AndersonAq Português/Portuguese 7 05/04/2014 11:38 AM


All times are GMT. The time now is 09:36 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.