SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP Scripting and Plugins > Scripting Help

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 02/07/2012, 07:43 PM   #1
srcka<
Big Clucker
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 54
Reputation: 0
Default pawno problem

i have a problem with pawno or gamemode ?

when i translate a 1 letter of gamemode my pawno is slowing down and show mi Don't Send and that else. what is my problem ?
srcka< is offline   Reply With Quote
Old 02/07/2012, 08:08 PM   #2
Toreno
Gangsta
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 725
Reputation: 41
Default Re: pawno problem

I think it has nothing to do with this letter you're changing, in fact... what could cause this problem is the script itself which could be improperly organized.
Toreno is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
problem with pawno Castro.B Help Archive 10 09/08/2011 04:40 AM
Pawno problem, Again. Jithers Help Archive 3 05/04/2011 01:56 PM
pawno problem Chris_Mcgrifthd Help Archive 4 18/11/2010 07:53 PM
Problem with Pawno ?? Alex_Valde Help Archive 5 06/10/2010 09:35 AM
Pawno problem [RO]Madalin2009 Help Archive 6 30/11/2009 06:42 PM


All times are GMT. The time now is 11:37 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.