SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP DL Edition > SA-MP 0.3.DL

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 19/09/2018, 05:29 PM   #1
kadar
Little Clucker
 
Join Date: Mar 2015
Posts: 15
Reputation: 0
Default Actor with custom skin

Hello!

I have problem with actors. I want to create an anctor with custom skin that I added to the server.
I tried to create it like a normal actor, but if I use skin id above 311, nothing shows up.

I am using this code:

Code:
CreateActor(20001, 67.2179,-1538.9135,4.9933,267.4910);
I don't know what to do to make it work :/
Any ideas?
kadar is offline   Reply With Quote
Old 19/09/2018, 09:01 PM   #2
Salik
Big Clucker
 
Salik's Avatar
 
Join Date: Aug 2015
Location: Russia
Posts: 88
Reputation: 0
Default Re: Actor with custom skin

try

PHP Code:
CreateActor(-2000167.2179,-1538.9135,4.9933,267.4910); 
Salik is offline   Reply With Quote
Old 19/09/2018, 09:04 PM   #3
kadar
Little Clucker
 
Join Date: Mar 2015
Posts: 15
Reputation: 0
Default Re: Actor with custom skin

Quote:
Originally Posted by Salik View Post
try

PHP Code:
CreateActor(-2000167.2179,-1538.9135,4.9933,267.4910); 
Not working. :/
kadar is offline   Reply With Quote
Old 21/09/2018, 05:28 AM   #4
kadar
Little Clucker
 
Join Date: Mar 2015
Posts: 15
Reputation: 0
Default Re: Actor with custom skin

Any other idea?
kadar is offline   Reply With Quote
Old 21/09/2018, 11:49 AM   #5
aoky
Gangsta
 
aoky's Avatar
 
Join Date: Oct 2016
Location: Czech Republic
Posts: 519
Reputation: 136
Default Re: Actor with custom skin

Are you sure the model is 20001? Check your artconfig.txt
__________________
owner/developer @ koky's deathmatch
aoky is offline   Reply With Quote
Old 21/09/2018, 02:50 PM   #6
ATomas
Huge Clucker
 
Join Date: Jul 2009
Location: Czech Republic
Posts: 260
Reputation: 7
Default Re: Actor with custom skin

Try set skin 20001 to you. Work?
ATomas is offline   Reply With Quote
Old 21/09/2018, 04:49 PM   #7
DTV
Gangsta
 
DTV's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 535
Reputation: 125
Default Re: Actor with custom skin

Try assigning the custom skin to a different ID and use that ID instead, I've had an issue like that (not with actors though).
__________________
Bringing the nuclear post apocalyptic setting to SA-MP, click the banners to view the forum or Discord server.



DTV is offline   Reply With Quote
Old 22/09/2018, 03:27 AM   #8
Undef1ned
Big Clucker
 
Undef1ned's Avatar
 
Join Date: Aug 2018
Location: Venezuela
Posts: 191
Reputation: 14
Default Re: Actor with custom skin

Have you checked if the server has downloaded the model files?
Undef1ned is offline   Reply With Quote
Old 22/09/2018, 12:53 PM   #9
kadar
Little Clucker
 
Join Date: Mar 2015
Posts: 15
Reputation: 0
Default Re: Actor with custom skin

It works perfectly with SetPlayerSkin, that is the reason I do not understand what could be wrong with the actors.
kadar is offline   Reply With Quote
Old 22/09/2018, 02:49 PM   #10
ATomas
Huge Clucker
 
Join Date: Jul 2009
Location: Czech Republic
Posts: 260
Reputation: 7
Default Re: Actor with custom skin

Quote:
Originally Posted by kadar View Post
It works perfectly with SetPlayerSkin, that is the reason I do not understand what could be wrong with the actors.
Its mean custom skins not suported on actors
ATomas is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Actor still falling true custom object SacrificeGaming Scripting Help 1 15/03/2018 07:46 PM
Actor doesn't create with custom skin in 0.3.8 ElMaestro123 Scripting Help 8 25/01/2018 05:28 PM
[Bug Report] Actor bug on custom skin Locky_ SA-MP 0.3.DL 1 16/12/2017 03:51 PM
[Pedido] Skin Custom Lateamcraft PortuguÍs/Portuguese 8 29/06/2013 01:03 AM


All times are GMT. The time now is 11:01 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.