SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP DL Edition > SA-MP 0.3.DL

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 22/09/2018, 03:41 PM   #11
niCe
Gangsta
 
niCe's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: CZ
Posts: 638
Reputation: 349
Default Re: Actor with custom skin

Quote:
Originally Posted by ATomas View Post
Its mean custom skins not suported on actors
I doubt that, I'm using custom skins on actors and it works properly.
__________________
[ENG] s2.gta-multiplayer.cz:7777 WTLS 2 (Singleplayer Features)
[ENG] s3.gta-multiplayer.cz:7777 WTLS 3 (Singleplayer Features)

- Many features from singleplayer
- Pool, basketball and Poker Texas Holdem minigames, singleplayer race and other challenges
- Video game QUB3D from GTA 4
- Roulettes, blackjack, slot machines, video poker and horse-betting
- Stock market BAWSAQ from GTA 5
- Phone with a lot of features from GTA Online
- Missions from Big Smoke, Sweet, Zero, Cesar or Woozie!
- Gang wars over 100 gang hoods
- More than 30 jobs (police, paramedic, firefighter, burglar, pimp, valet pizza-boy and more)
- Gyms, strip clubs, clothes shops, hidden packages, oysters, spray tags, horseshoes and more
VIDEO
niCe is online now   Reply With Quote
Old 22/09/2018, 03:54 PM   #12
kadar
Little Clucker
 
Join Date: Mar 2015
Posts: 15
Reputation: 0
Default Re: Actor with custom skin

Quote:
Originally Posted by niCe View Post
I doubt that, I'm using custom skins on actors and it works properly.
Dont you have any idea what could be wrong? :/

I have this row in the artconfig file:

Code:
AddCharModel(269, 20001, "fam1.dff", "fam1.txd")
Then a command for creating actor:

Code:
CMD:test(playerid, params[])
{
	new d;
	if(sscanf(params, "d", d)) return Msg(playerid, -1, "/test skinid");
        new Float:pos[3], Float:a[2], Float:z;
	GetPlayerPos(playerid, a[0], a[1], z);
	GetPosInFrontOfPlayer(playerid, pos[0], pos[1], 5);
	GetPlayerFacingAngle(playerid, pos[2]);
	CreateActor(d, pos[0], pos[1], z, pos[2]);
	return 1;
}
And as i said before, it works with IDs from 0 to 311, but with custom skins (so from 20000-30000) it doesnt.
kadar is offline   Reply With Quote
Old 22/09/2018, 05:26 PM   #13
niCe
Gangsta
 
niCe's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: CZ
Posts: 638
Reputation: 349
Default Re: Actor with custom skin

You should put AddCharModel to game mode script in OnGameModeInit, not to artconfig file (that's obsolete).
__________________
[ENG] s2.gta-multiplayer.cz:7777 WTLS 2 (Singleplayer Features)
[ENG] s3.gta-multiplayer.cz:7777 WTLS 3 (Singleplayer Features)

- Many features from singleplayer
- Pool, basketball and Poker Texas Holdem minigames, singleplayer race and other challenges
- Video game QUB3D from GTA 4
- Roulettes, blackjack, slot machines, video poker and horse-betting
- Stock market BAWSAQ from GTA 5
- Phone with a lot of features from GTA Online
- Missions from Big Smoke, Sweet, Zero, Cesar or Woozie!
- Gang wars over 100 gang hoods
- More than 30 jobs (police, paramedic, firefighter, burglar, pimp, valet pizza-boy and more)
- Gyms, strip clubs, clothes shops, hidden packages, oysters, spray tags, horseshoes and more
VIDEO
niCe is online now   Reply With Quote
Old 22/09/2018, 07:38 PM   #14
J0sh...
High-roller
 
J0sh...'s Avatar
 
Join Date: Aug 2014
Location: Hamburger
Posts: 1,324
Reputation: 409
Default Re: Actor with custom skin

Even though the artconfig file is "obsolete" it still works.
__________________
🍔🍔🍔🍔🍔🍔🍔🍔🍔🍔🍔🍔
Yes I know my name has 3 dots.
Thanks for noticing, it was meant to signify a pause in the personal message asking to be named J0sh but they got included.
J0sh... is offline   Reply With Quote
Old 24/09/2018, 04:02 PM   #15
kadar
Little Clucker
 
Join Date: Mar 2015
Posts: 15
Reputation: 0
Default Re: Actor with custom skin

I've tried to put the code under OnGameModeInit, but still the same. SetPlayerSkin works perfectly, but actors will not get created with custom id-s.
kadar is offline   Reply With Quote
Old 24/09/2018, 04:31 PM   #16
kadar
Little Clucker
 
Join Date: Mar 2015
Posts: 15
Reputation: 0
Default Re: Actor with custom skin

I fixed the problem, it was my bad... There was an include included called actors that I didn't use, and it f****d everything up. Thanks for everyone who tried to help me.
kadar is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Actor still falling true custom object SacrificeGaming Scripting Help 1 15/03/2018 07:46 PM
Actor doesn't create with custom skin in 0.3.8 ElMaestro123 Scripting Help 8 25/01/2018 05:28 PM
[Bug Report] Actor bug on custom skin Locky_ SA-MP 0.3.DL 1 16/12/2017 03:51 PM
[Pedido] Skin Custom Lateamcraft PortuguÍs/Portuguese 8 29/06/2013 01:03 AM


All times are GMT. The time now is 11:14 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.