SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP Scripting and Plugins > Scripting Help

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 08/06/2012, 06:38 PM   #1
AarabMoney
Big Clucker
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 72
Reputation: 4
Default Map Editor

Hello,

I want to map something with the samp map editor but I need the cordinates of LS.

Thanks in advance!
AarabMoney is offline   Reply With Quote
Old 09/06/2012, 01:02 AM   #2
spedico
Huge Clucker
 
spedico's Avatar
 
Join Date: Jul 2010
Location: Finland
Posts: 243
Reputation: 35
Default Re: Map Editor

You mean this?

You can move the camera with your keyboard..
spedico is offline   Reply With Quote
Old 09/06/2012, 02:04 AM   #3
JhnzRep
Huge Clucker
 
JhnzRep's Avatar
 
Join Date: Jan 2012
Location: USA/Slovakia
Posts: 462
Reputation: 65
Default Re: Map Editor

Turn on samp > Connect to LS server > Spawn > type /save > Goto GTA SA UserFiles > Goto SAMP > SavedPositions > Copy Coordinates.
__________________
[center]Creations:

[Tutorial]
Business System
JhnzRep is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Map Editor Help. nielsjan Help Archive 3 24/02/2010 02:40 PM
need help with MTA Sa Map-Editor laserhel50 Help Archive 1 19/02/2010 10:52 PM


All times are GMT. The time now is 06:07 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.