SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP Scripting and Plugins > Scripting Help > Help Archive

 
 
Thread Tools Display Modes
Old 12/07/2009, 09:42 PM   #1
Badandy
Big Clucker
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 98
Reputation: 0
Default How to make Admin Levels???

My server might be going up in Octorbor, but how do u make admin levels?
Badandy is offline  
Old 12/07/2009, 09:45 PM   #2
gytisx
Big Clucker
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 55
Reputation: 0
Default Re: How to make Admin Levels???

what are you using? (admin system)
gytisx is offline  
Old 12/07/2009, 09:54 PM   #3
Badandy
Big Clucker
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 98
Reputation: 0
Default Re: How to make Admin Levels???

wat u mean?
Badandy is offline  
Old 12/07/2009, 10:02 PM   #4
gytisx
Big Clucker
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 55
Reputation: 0
Default Re: How to make Admin Levels???

register system or admin system... or you create own?
gytisx is offline  
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Help with admin levels [asg]davo Help Archive 8 15/06/2010 06:26 AM
Admin Levels? DeltaAirlines12 Help Archive 1 30/08/2009 03:57 AM
[UNSOLVED]Admin levels = Different Colors, using V-Admin DEJORDZTA Help Archive 10 29/08/2009 09:52 AM
Help with admin levels! coole210 Help Archive 4 08/06/2009 12:38 AM
Admin Levels Kodman262 Help Archive 6 18/02/2009 10:04 PM


All times are GMT. The time now is 08:07 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.