SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP Scripting and Plugins > Scripting Help

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 07/05/2015, 10:43 PM   #1
Ahmad45123
Gangsta
 
Ahmad45123's Avatar
 
Join Date: Oct 2013
Location: Egypt
Posts: 827
Reputation: 187
Default Spawning a trailer.

Hello,

I need to spawn and attach a trailer to a linerunner.
And to do so, I need to put the trailer behind the truck, But the problem is I can't enter the trailer to /save its coordinate.. :/

How can I get its coordinate ?


And also, Do I have to just put it near the vehicle and do AttachTrailerToVehicle and it will automaticly get the correct angle ?
__________________

ExtremeStudio

The Best SAMP IDE.
Ahmad45123 is online now   Reply With Quote
Old 07/05/2015, 11:00 PM   #2
ihatetn931
Gangsta
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 598
Reputation: 8
Default Re: Spawning a trailer.

Use /save with another vehicle then just change the model, Or you can make a command to teleport yourself in to a car
ihatetn931 is offline   Reply With Quote
Old 07/05/2015, 11:01 PM   #3
Ahmad45123
Gangsta
 
Ahmad45123's Avatar
 
Join Date: Oct 2013
Location: Egypt
Posts: 827
Reputation: 187
Default Re: Spawning a trailer.

Quote:
Originally Posted by ihatetn931 View Post
Use /save with another vehicle then just change the model, Or you can make a command to teleport yourself in to a car
Just made a command to get me in any car and used it to enter the trailer.
And found that I can actually drive it too when inside it
__________________

ExtremeStudio

The Best SAMP IDE.
Ahmad45123 is online now   Reply With Quote
Old 07/05/2015, 11:06 PM   #4
ihatetn931
Gangsta
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 598
Reputation: 8
Default Re: Spawning a trailer.

Ya you can drive the trailers but they don't move very fast. You can also use that command to get in rc vehicles
ihatetn931 is offline   Reply With Quote
Old 07/05/2015, 11:20 PM   #5
Puppy
Big Clucker
 
Join Date: Dec 2014
Posts: 129
Reputation: 30
Default Re: Spawning a trailer.

You don't need to. Nothing has to be streamed to anything to use AttachTrailerToVehicle. Hell, you don't even need to use a trailer ID, it can be any type / ID of vehicle(excluding a train, ofcourse, unless you're attaching another train?).

And yes, it automatically detects the proper angle for the vehicle.
Puppy is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Spawning a trailer and then connecting it via dialog chaosnz Help Archive 6 03/06/2010 09:27 PM


All times are GMT. The time now is 10:00 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.