SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP DL Edition > SA-MP 0.3.DL > Model Releases

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 04/12/2017, 10:49 AM   #71
KaNTeX339
Little Clucker
 
Join Date: Nov 2017
Posts: 2
Reputation: 0
Default Re: kdff gui (v0.1.1)

Why I Can't Make Col?? I Have Inserted dff & txd Files ..
KaNTeX339 is offline   Reply With Quote
Old 05/12/2017, 01:28 PM   #72
Avgustin
Little Clucker
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 44
Reputation: 0
Default Re: kdff gui (v0.1.1)

Append col to dff error: 7
problem
who knows the reason?
Avgustin is offline   Reply With Quote
Old 05/12/2017, 10:07 PM   #73
Dokins
High-roller
 
Dokins's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 1,635
Reputation: 51
Default Re: kdff gui (v0.1.1)

Been trying for hours and hours to use this, but an issue seems to be with the Make Col Error 2.

Seen a few reports, I've inserted a .dff and a relative .txd file and I'm still getting that error.

Any assistance would be appreciated.

More info: http://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=645862
__________________
Look here for information
http://forum.sa-mp.com/showthread.ph...32#post3920032
Keep Updated:
https://discord.gg/hCTMPM
Dokins is offline   Reply With Quote
Old 06/12/2017, 11:50 AM   #74
Kalcor
SA-MP Developer
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 888
Reputation: 2671
Default Re: kdff gui (v0.1.1)

Quote:
Originally Posted by Avgustin View Post
Append col to dff error: 7
problem
who knows the reason?
What are you using to create the dff? Error 7 is a general error, it can't find anywhere in the dff to attach the col.

Quote:
Originally Posted by Dokins View Post
Been trying for hours and hours to use this, but an issue seems to be with the Make Col Error 2.

Seen a few reports, I've inserted a .dff and a relative .txd file and I'm still getting that error.

Any assistance would be appreciated.

More info: http://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=645862
SA-MP only supports a dff with a single geometry. There are very few models in the game that have multiple geometries. You either have to join multiple objects in to a single mesh (Ctrl+j in blender), or export each mesh as a seperate object.
Kalcor is offline   Reply With Quote
Old 06/12/2017, 03:46 PM   #75
Dokins
High-roller
 
Dokins's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 1,635
Reputation: 51
Default Re: kdff gui (v0.2a)

Every item I opened it with KDFF it seemed to have multiple geometries.

The thing is when I put them in blender then back into KDFF it seems to work perfectly.

I used the convdff to convert from ps2 format to SA format.

But I wonder what this actually does if I still get multiple geometries.
__________________
Look here for information
http://forum.sa-mp.com/showthread.ph...32#post3920032
Keep Updated:
https://discord.gg/hCTMPM
Dokins is offline   Reply With Quote
Old 09/12/2017, 07:15 PM   #76
KaryM4Life
Big Clucker
 
KaryM4Life's Avatar
 
Join Date: Oct 2017
Posts: 108
Reputation: 79
Default Re: kdff gui (v0.2b)

Oh thanks for the tutorial kalcor i love u <3
__________________
Warfield IP: 145.239.172.235:7797
Discord invite: https://discord.gg/Rvbzs83
KaryM4Life is offline   Reply With Quote
Old 09/12/2017, 07:17 PM   #77
MarkNelson
Huge Clucker
 
MarkNelson's Avatar
 
Join Date: Feb 2016
Location: Tunisia
Posts: 465
Reputation: 46
Default Re: kdff gui (v0.2b)

NICE
__________________
Code:
[Filterscript] Mechanic System V0.1 BETA
[Filterscript] Simple PM System
[Filterscript] Mechanic System V0.1 (Improved Version)
Please donate here:
paypal.me/Clark783
MarkNelson is offline   Reply With Quote
Old 27/12/2017, 05:54 AM   #78
kkjj
Little Clucker
 
Join Date: Nov 2017
Posts: 2
Reputation: 0
Default Re: kdff gui (v0.2b)

Can someone please help me...
I can't make col of the models of this mod http://www.gamemodding.net/en/gta-sa...ukazateli.html
And I'm also not able apply NVC on those models...
kkjj is offline   Reply With Quote
Old 27/12/2017, 02:57 PM   #79
RIDE2DAY
Huge Clucker
 
RIDE2DAY's Avatar
 
Join Date: Jul 2015
Location: Modena, Italy
Posts: 219
Reputation: 375
Default Re: kdff gui (v0.2b)

I've been experimenting a little bit with the "Import NV" option, seems it doesn't import the night vertex at all but the first thing it finds. Let me show you:

Without vertex colors
DayNight

After the "Import NV" option
DayNight

As you can see, after using the Import NV option it got the correct color for daytime but during the night it doesn't display correctly. Would be great if it could copy both daytime - nighttime vertexes.

Find attached to this post the models I've used, the original game's model and the converted one in Blender.

Regards.
Attached Files
File Type: zip models.zip (36.3 KB, 4 views)
RIDE2DAY is offline   Reply With Quote
Old 28/12/2017, 06:06 AM   #80
Kalcor
SA-MP Developer
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 888
Reputation: 2671
Default Re: kdff gui (v0.2b)

kdff gui can display both day and night vertex colours. Why don't you show screenshots from there? It's very difficult to tell anything from your in game screenshots.
Kalcor is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT. The time now is 03:20 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.