SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP > Client Support

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 12/04/2013, 03:38 PM   #1
mahony0509
Little Clucker
 
Join Date: Mar 2013
Location: Cork, Ireland
Posts: 23
Reputation: 0
Question "A call to an os function has failed"

When I goto add a favourite server, it says "A call to an os function has failed"
I have re-installed samp, Runned it as admin, set compatibility and I still don't know why it won't work.
I have read some threads, yet I still can't work it out.
mahony0509 is offline   Reply With Quote
Old 12/04/2013, 03:41 PM   #2
mahony0509
Little Clucker
 
Join Date: Mar 2013
Location: Cork, Ireland
Posts: 23
Reputation: 0
Default Re: "A call to an os function has failed"

Sorry, please delete, I just started samp and it worked
mahony0509 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[Tutorial] [Pawno] How to fix: "Failed to set data for "" error Jantjuh Tutorials 27 27/12/2012 05:48 PM
Differences between "stock" "public" "normal function" ? Glint Scripting Help 5 18/09/2012 11:05 AM
[Tutorial] When pawno give error "failed to set data for "" AliveBG Tutorials 6 21/08/2012 06:21 PM
"Warning 209: function "cmd_enter" should return a value." Urgent help needed! pEar Scripting Help 3 10/09/2011 05:55 PM


All times are GMT. The time now is 01:26 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.