SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP > Client Support

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 09/05/2009, 11:33 AM   #1
tekage
Little Clucker
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 13
Reputation: 0
Default [FIXED]GTA Doesn't Run

When you install sa-mp and click to connect, and gta doesn't runs, I will show how to fix this

1: Go to RockstarGames folder
2: Click with right mouse button
3: On the "Compatibility" Window
4: Run this program in compatibility mode
5: Change to Windows 98 / Windows Me

If the problem persists see other options here

.Remove GTA_SA Mods
.Delete d3d9.dll from your folder
.Delete gta_sa.set
.Apply downgrading patch

And If your GTA crashs after SA:MP loads

Use the same procedure but with gta_sa.exe and change it to windows 2000
tekage is offline   Reply With Quote
Old 10/05/2009, 04:23 PM   #2
coole210
Gangsta
 
Join Date: Jul 2008
Location: Canada
Posts: 995
Reputation: 84
Default Re: [FIXED]GTA Doesn't Run

Umm.. is this for windows 98/me users? or Xp and Vista too?
coole210 is offline   Reply With Quote
Old 10/05/2009, 09:06 PM   #3
tekage
Little Clucker
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 13
Reputation: 0
Default Re: [FIXED]GTA Doesn't Run

Yeah Im use the windows XP but when I put windows 98/ME and its runs
tekage is offline   Reply With Quote
Old 11/05/2009, 12:40 PM   #4
sarona_algmr
Little Clucker
 
Join Date: May 2009
Posts: 5
Reputation: 0
Default Re: [FIXED]GTA Doesn't Run

is worked when i changed it to Windows 98 / Windows Me

but when the San Andreas Multiplayer page appear the game send my out

and iam using Windows xp not || Windows 98 / Windows Me ||

and there is no xp shown in the setting ...

thank you
sarona_algmr is offline   Reply With Quote
Old 11/05/2009, 07:46 PM   #5
Klutty
High-roller
 
Join Date: Nov 2008
Location: Kalmar, Sweden
Posts: 1,109
Reputation: 5
Default Re: [FIXED]GTA Doesn't Run

Quote:
Originally Posted by sarona_algmr
is worked when i changed it to Windows 98 / Windows Me
Wow, Windows 98 finally made something good
Klutty is offline   Reply With Quote
Old 11/05/2009, 07:59 PM   #6
T.I.
Huge Clucker
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 233
Reputation: 0
Default Re: [FIXED]GTA Doesn't Run

Yeah, it is pretty annoying this problem, but I never had this.
I use Vista, so Vista Rockz these times!
T.I. is offline   Reply With Quote
Old 12/05/2009, 12:29 AM   #7
tekage
Little Clucker
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 13
Reputation: 0
Default Re: [FIXED]GTA Doesn't Run

Quote:
Originally Posted by sarona_algmr
is worked when i changed it to Windows 98 / Windows Me

but when the San Andreas Multiplayer page appear the game send my out

and iam using Windows xp not || Windows 98 / Windows Me ||

and there is no xp shown in the setting ...

thank you
Whats happens Its Crashs?
tekage is offline   Reply With Quote
Old 29/06/2009, 06:47 PM   #8
Vortex9600
Little Clucker
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 3
Reputation: 0
Default Re: [FIXED]GTA Doesn't Run

I set it to 98 and it works but crashes after multiplayer loads up and on single player crashes as soon as the rock star yellow spray paint intro comes up and 2000 wont load up for multiplayer
Vortex9600 is offline   Reply With Quote
Old 01/07/2009, 04:28 PM   #9
lilswizy
Huge Clucker
 
lilswizy's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: United Kingdom
Posts: 388
Reputation: 8
Default Re: [FIXED]GTA Doesn't Run

umm can u help me how do i delete the mods or set them to normal
__________________
lilswizy is offline   Reply With Quote
Old 01/07/2009, 04:31 PM   #10
refshal
High-roller
 
Join Date: Jun 2009
Location: Denmark
Posts: 1,069
Reputation: 8
Default Re: [FIXED]GTA Doesn't Run

Quote:
Originally Posted by lilswizy
umm can u help me how do i delete the mods or set them to normal
If you don't got any backups, then the only way to restore the default files is re-installing your GTA.
refshal is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
FIXED Jay. Help Archive 3 30/04/2010 02:30 PM
Guys this Warning is annoynning me -.- FIXED FIXED FIXED Ehab_Isaac101 Help Archive 14 10/03/2010 07:12 PM
fixed DarkPower Help Archive 3 27/02/2010 12:39 PM
HELP PLZ (fixed) madmatty Help Archive 6 12/08/2009 12:07 PM
FIXED NOW Kyle Help Archive 12 11/06/2009 03:20 PM


All times are GMT. The time now is 11:38 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.