SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP > Client Support

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 03/06/2013, 09:58 AM   #1
exodus94
Little Clucker
 
Join Date: Apr 2013
Posts: 2
Reputation: 0
Exclamation Audio streams doesn't play for me

I was able to hear streamed links in the past, but not now. Does anyone know why?

For e.g. Someone streams a direct mp3 song. In the past, I was able to hear it + I was able to see the link in the chat. Not now. Why?

Thanks in advance!
exodus94 is offline   Reply With Quote
Old 03/06/2013, 05:51 PM   #2
SampNab
Little Clucker
 
Join Date: May 2013
Posts: 5
Reputation: 1
Default Re: Audio streams doesn't play for me

Does this happens on all servers? Are you able to see link, but do not hear audio?

Try deleting and re-adding server you are playing on, or reinstall SA-MP. also check audio preferences for SA-MP and windows.
SampNab is offline   Reply With Quote
Old 04/06/2013, 12:02 AM   #3
Akira297
Banned
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 1,274
Reputation: 183
Default Re: Audio streams doesn't play for me

You might want to double check your sound for the radio is on/up - and that they have the audio plugin (written in the script) is functioning correctly.
Akira297 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[Tutorial] Audio Streams em SA:MP. Kon_BR Lanšamentos/Releases 26 28/07/2016 08:00 PM
Looking for Audio streams GreTex Scripting Help 5 11/05/2013 11:59 AM
Audio Stream doesn't play. MrBorsh Scripting Help 5 01/09/2012 10:27 PM
Audio Plugin doesn't play music CoaPsyFactor Scripting Help 11 20/07/2012 06:14 PM
Audio Streams Infamous Scripting Help 2 13/03/2012 02:34 PM


All times are GMT. The time now is 05:02 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.