SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP Scripting and Plugins > Scripting Help > Help Archive

 
 
Thread Tools Display Modes
Old 04/02/2011, 09:13 AM   #1
gedux123775
Big Clucker
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 84
Reputation: 0
Default Get

how to get a plate location and stick 3d label? that:
gedux123775 is offline  
Old 04/02/2011, 09:22 AM   #2
JamesC
Huge Clucker
 
JamesC's Avatar
 
Join Date: Jul 2010
Location: New Zealand
Posts: 239
Reputation: 31
Default Re: Get

Why not just use SetNumberVehiclePlate?
__________________


JamesC is offline  
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT. The time now is 01:41 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.