SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP > Bug Reports

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 15/12/2009, 03:51 PM   #1
BeckzyBoi
Beta Tester
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 1,194
Reputation: 135
Default Pause menu at class selection

Pressing ESC at class selection doesn't work. I know it didn't in earlier RC versions of 0.3, but then was fixed in another RC version, but didn't work again after that and hasn't done since 0.3 was released.

You can still alt+tab out of the game and when you go back the menu is up, but you can't exit it using your mouse and clicking resume.
BeckzyBoi is offline   Reply With Quote
Old 19/12/2009, 03:35 AM   #2
VirSpectorX
Big Clucker
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 109
Reputation: 0
Default Re: Pause menu at class selection

Yeah! You are right
BTW, you can use the /q command to quit if u r stuck in Class Selection :P
VirSpectorX is offline   Reply With Quote
Old 19/12/2009, 09:25 AM   #3
Rac3r
Gangsta
 
Join Date: May 2007
Posts: 500
Reputation: 40
Default Re: Pause menu at class selection

Annoying bug. But not too critical.

I know you don't want advice how to get around this, but if you ALT+TAB out of game, when you return you will see the the pause screen.
Rac3r is offline   Reply With Quote
Old 19/12/2009, 02:49 PM   #4
BeckzyBoi
Beta Tester
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 1,194
Reputation: 135
Default Re: Pause menu at class selection

Quote:
Originally Posted by Rac3r
Annoying bug. But not too critical.

I know you don't want advice how to get around this, but if you ALT+TAB out of game, when you return you will see the the pause screen.
Yeah, but you can't select anything on the pause screen if you do that, it just won't let you.

Could it have something to do with the cursor at class selection?
BeckzyBoi is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[HELP] Class Selection - Showing the class name? CrucixTM Scripting Help 13 26/04/2012 06:38 PM
Minimize or pause menu crashes gta :( ғαιιοцт Client Support 11 30/07/2010 06:37 PM
[Question] How do I know if the player is in PAUSE MENU? BlueRey Help Archive 5 12/11/2009 05:50 PM
Help with class selection menu Yiff Help Archive 3 01/09/2009 10:33 AM
WTF? Freezes @ Pause Menu BaskitBawll Client Support 8 11/08/2009 06:29 AM


All times are GMT. The time now is 05:55 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.