SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP > Client Support

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 05/01/2012, 05:50 PM   #1
Homeboy25
Little Clucker
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 4
Reputation: 0
Default SAMP and GTA San Andreas 1920x1080 Resolution?!

hi @ all

i wondering why SAMP only suppots the GTA San Andreas 1.00 version only !
there is max resolution 1680x1050 !

with GTA San Andreas Patch 1.01 it comes up Full HD Support (1920x1080).
why is it not supported ?

when i switch to max resolution 1680x1050 i have a small window, not full window.
i cant understand that samp only supports version 1.00 with low graphic resolution only.
there is a mess of players they use SAMP and play on servers, all with low resolution ?

gave it any other fix or a chance that samp supports Full HD (GTA San Andreas 1.01) ?
Homeboy25 is offline   Reply With Quote
Old 05/01/2012, 06:13 PM   #2
davve95
High-roller
 
davve95's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Location: Sweden
Posts: 3,138
Reputation: 234
Default Re: SAMP and GTA San Andreas 1920x1080 Resolution?!

Only 1.00 version is moddable.

I have full screen for a 23" Screen.
davve95 is offline   Reply With Quote
Old 05/01/2012, 08:58 PM   #3
VIRUXE
Big Clucker
 
Join Date: Dec 2006
Location: Portugal
Posts: 138
Reputation: 0
Default Re: SAMP and GTA San Andreas 1920x1080 Resolution?!

Simple fact is that no-one applies that patch. And only few people care about that and have monitors that big.

the gta_sa.exe file from all the patchs released are all diferent. Meaning that every opcode that sa-mp uses for its functions should be different with every gta_sa.exe.

I have a 19" monitor and play at 1440x900 and play with HD definition (720p) on my laptop, since sa-mp actually provides support for other resolutions then the default ones that come with San Andreas.
VIRUXE is offline   Reply With Quote
Old 06/01/2012, 04:50 PM   #4
Homeboy25
Little Clucker
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 4
Reputation: 0
Default AW: Re: SAMP and GTA San Andreas 1920x1080 Resolution?!

Quote:
Originally Posted by davve95 View Post
Only 1.00 version is moddable.

I have full screen for a 23" Screen.
nice, you have full screen!
iam too, but iam writing about the graphic resolution !!!
i will use 1920x1080 and what did you have/use ?
23" too.


Quote:
Originally Posted by ViRuXe View Post
Simple fact is that no-one applies that patch. And only few people care about that and have monitors that big.

the gta_sa.exe file from all the patchs released are all diferent. Meaning that every opcode that sa-mp uses for its functions should be different with every gta_sa.exe.

I have a 19" monitor and play at 1440x900 and play with HD definition (720p) on my laptop, since sa-mp actually provides support for other resolutions then the default ones that come with San Andreas.
sorry i must laughing about this:

only a few people have big monitors ?
my monitor is only 23" and having 1920X1080 !
Dell U2312HM
23" is big the most one have 24"
the resolution 1920x1080 is normally for 2011 (standard).

any other ideas to get 1920x1080 widescreen to use it with samp
Homeboy25 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
San Andreas doesn't have my resolution Derpatron Client Support 3 30/10/2011 01:10 PM
SAMP resolution Kuusa Everything and Nothing 2 27/02/2011 04:44 PM
SA-MP at 1920x1080 Andy_McKinley Client Support 19 24/01/2011 08:32 PM
1920x1080 resolution with samp? [v1.0] Milk_ General 1 09/03/2010 05:30 AM
SA-MP at 1920x1080 [LF]Sagat Client Support 7 12/10/2009 11:11 PM


All times are GMT. The time now is 03:12 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.