SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP Scripting and Plugins > Scripting Help > Tutorials

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 01/02/2013, 09:38 PM   #11
Lynn
Gangsta
 
Lynn's Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Location: Detroit, Michigan USA
Posts: 937
Reputation: 108
Default Re: Dynamic Spawns

Quote:
Originally Posted by megamind2067 View Post
When I try to change the CMD to set the spawn from "spawn" to "setspawn" it does not work
Change
pawn Code:
CMD:spawn(playerid, params[])
To
pawn Code:
CMD:setspawn(playerid, params[])
Also make sure setspawn isn't already a command defined in your script.
__________________
Former developer at Next Generation Gaming
Lynn is offline   Reply With Quote
Old 05/04/2020, 06:03 PM   #12
RogerX
Little Clucker
 
RogerX's Avatar
 
Join Date: Mar 2017
Location: Marte
Posts: 41
Reputation: 6
Default Re: Dynamic Spawns

how can I make each player choose their own spawn?
__________________
Meus Projetos


Mapas






FilterScript's




GameModes
RogerX is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
3dtextlabel dynamic or not dynamic help! Dubbystep Scripting Help 0 05/02/2012 04:19 PM
Random Spawns + Previous Spawns XtremeChio Help Archive 2 01/09/2009 01:57 PM


All times are GMT. The time now is 12:13 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.