SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > Non-English > Languages > Português/Portuguese

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 07/05/2013, 04:06 PM   #11
Jason`
High-roller
 
Jason`'s Avatar
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 1,458
Reputation: 112
Default Re: MySQL - Inicialização do plugin (r15)

Quote:
Originally Posted by BlueX View Post
Está na pasta system32?
Sim.
Jason` is offline   Reply With Quote
Old 07/05/2013, 04:42 PM   #12
RebeloX
High-roller
 
RebeloX's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Location: Portugal
Posts: 2,172
Reputation: 442
Default Re: MySQL - Inicialização do plugin (r15)

Quote:
Originally Posted by Jason` View Post
Sim.
Estás a usar 64 bits ou 32 bits?
__________________
RebeloX is offline   Reply With Quote
Old 07/05/2013, 06:58 PM   #13
BielCOP
Banned
 
Join Date: Nov 2012
Location: Estado de SP
Posts: 1,124
Reputation: -8
Default Re: MySQL - Inicialização do plugin (r15)

Quote:
Originally Posted by steki. View Post
#Off Planeta Terra - 360 graus
Nao colou véio...

@Tópico: Quantos bits você está usando ?
BielCOP is offline   Reply With Quote
Old 08/05/2013, 02:45 AM   #14
Jason`
High-roller
 
Jason`'s Avatar
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 1,458
Reputation: 112
Default Re: MySQL - Inicialização do plugin (r15)

Já sanei o problema. Obrigado pela atenção de todos.
Jason` is offline   Reply With Quote
Old 28/10/2014, 11:03 PM   #15
ipsLuan
High-roller
 
ipsLuan's Avatar
 
Join Date: Feb 2013
Location: Ilhéus, BA
Posts: 4,561
Reputation: 332
Default Re: MySQL - Inicialização do plugin (r15)

Estou com o mesmo problema, preferi não criar um tópico pois não era necessário.
__________________

Precisando de algum sistema? Chame!

ipsLuan is offline   Reply With Quote
Old 29/10/2014, 02:08 AM   #16
JesterTL
Little Clucker
 
JesterTL's Avatar
 
Join Date: Jul 2014
Location: RJ
Posts: 21
Reputation: 0
Default Re: MySQL - Inicialização do plugin (r15)

Use o mysql R34 é bem melhor e tem a opção de ORM, está totalmente sem bug uso e recomendo!!
__________________


JesterTL is offline   Reply With Quote
Old 29/10/2014, 02:52 AM   #17
PT
Godfather
 
PT's Avatar
 
Join Date: Nov 2012
Location: Europe
Posts: 7,180
Reputation: 803
Default Re: MySQL - Inicialização do plugin (r15)

Quote:
Originally Posted by JesterTL View Post
Use o mysql R34 é bem melhor e tem a opção de ORM, está totalmente sem bug uso e recomendo!!
Tem bugs o R34, recomendo que atualize para a mais recente.
PT is offline   Reply With Quote
Old 29/10/2014, 01:51 PM   #18
ipsLuan
High-roller
 
ipsLuan's Avatar
 
Join Date: Feb 2013
Location: Ilhéus, BA
Posts: 4,561
Reputation: 332
Default Re: MySQL - Inicialização do plugin (r15)

Quote:
Originally Posted by PT View Post
Tem bugs o R34, recomendo que atualize para a mais recente.
Estou usando o R33 e já conseguir sanar o problema.
__________________

Precisando de algum sistema? Chame!

ipsLuan is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Mysql Error using the Mysql 2.1.1 Plugin yvoms Scripting Help 2 07/06/2013 10:48 PM
MySQL Plugin R5 plugin problem dud Scripting Help 12 05/12/2011 06:28 PM
Strikens Mysql vs BlueG's Mysql plugin PrawkC Scripting Help 4 30/09/2011 10:30 AM
[help][plugin] Can't load mysql plugin mariomako Help Archive 8 16/07/2011 02:37 PM
mysql plugin. loading plugin failed ikkentim Help Archive 2 10/02/2011 02:32 PM


All times are GMT. The time now is 12:43 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.