SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP > Client Support

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 13/08/2010, 11:42 AM   #1
Roperr
Huge Clucker
 
Roperr's Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Location: Slovenia
Posts: 404
Reputation: 26
Default SAMP Not saving my settings.

I have a problem.

Since I installed the 0.3b client my graphics settings (resolution, draw distance) also my mouse settings are not saving. When I exit the game and start it up again, the graphics options are default, same with every other settings I've set before.
I installed 0.3b and reinstalled 0.3a so I could play on my fav servers, which aren't 0.3b yet.
Roperr is offline   Reply With Quote
Old 13/08/2010, 11:56 AM   #2
dugi
Beta Tester
 
Join Date: Jun 2007
Location: Poland
Posts: 2,350
Reputation: 862
Default Re: SAMP Not saving my settings.

I've just checked it and it saves just fine for me. Check if this same issue happens in singleplayer, if it does there is something wrong with your system.
__________________
dugi is offline   Reply With Quote
Old 13/08/2010, 07:50 PM   #3
Roperr
Huge Clucker
 
Roperr's Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Location: Slovenia
Posts: 404
Reputation: 26
Default Re: SAMP Not saving my settings.

Quote:
Originally Posted by belhot1992 View Post
go to my documents make sure you have a folder named: "GTA San Andreas User Files". if not create one.
Inside there should be a file named gta_sa.set
remove it
start gta sa
it should now work.
I've been told to do that already, didn't work. neither
Roperr is offline   Reply With Quote
Old 13/08/2010, 11:27 PM   #4
ronyx69
Big Clucker
 
ronyx69's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Location: Latvia
Posts: 164
Reputation: 3
Default Re: SAMP Not saving my settings.

Go to your SA directory. Then go to properties of sa-mp.exe and in compatability tab set it to run as administrator. Do the same with gta_sa.exe.
ronyx69 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ENB SA-MP Settings kkovachev Everything and Nothing 32 15/08/2011 11:29 AM
settings... WardenCS Help Archive 4 19/03/2010 03:24 PM
Very High Settings Kyle Client Support 2 18/01/2010 01:51 PM
Admin & Stat Saving [Samp 0.3] Nameless303 Help Archive 2 18/11/2009 04:31 AM
Admin & Stat Saving Script [Samp 0.3] Nameless303 Help Archive 1 15/11/2009 10:52 AM


All times are GMT. The time now is 09:04 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.