SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP Server > Server Support

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 06/11/2010, 06:19 AM   #1
Robert_Crawford
Gangsta
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 544
Reputation: 23
Default SAMP Query

Hey Guys,
When ever i upload the new samp query to my game control panel it does not work i get and error any ideas?
__________________
Click On How You Want To Connect


Robert_Crawford is offline   Reply With Quote
Old 06/11/2010, 09:25 AM   #2
woot
Gangsta
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 785
Reputation: 173
Default Re: SAMP Query

That's extremely informative. What is "the new samp query" and what does not work, and what error(s) do you get?
woot is offline   Reply With Quote
Old 06/11/2010, 10:54 AM   #3
mevi
Huge Clucker
 
mevi's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: Vinewood
Posts: 231
Reputation: 31
Default Re: SAMP Query

eh. you should post the errors and some of the code?
__________________
.
mevi is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[HELP] Samp query pischel Help Archive 3 23/02/2011 12:12 AM
Sa-Mp Query Robert_Crawford Server Support 5 26/10/2010 11:50 PM
Westies API / SAMP Api (Query & RCON) Lee Strong Help Archive 2 14/10/2010 09:37 AM
SAMP query script [php] Think Help Archive 6 20/07/2010 09:33 AM
[MySQL] samp-server quits when you run query dioguitosbr Help Archive 2 09/11/2009 07:03 PM


All times are GMT. The time now is 02:26 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.