SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP Scripting and Plugins > Scripting Help > Help Archive

 
 
Thread Tools Display Modes
Old 15/03/2009, 08:31 PM   #1
Scoots
Big Clucker
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 71
Reputation: 0
Default Invisible checkpoint on radar

Hi dear scripter! Ihave made one script wtch one checkpoint but when i go in server the checkpoint triangle can see at radar what i want to do ? I dont need to can see checkpoint in radar
Scoots is offline  
Old 15/03/2009, 08:33 PM   #2
Weirdosport
High-roller
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 1,293
Reputation: 0
Default Re: Invisible checkpoint on radar

Each player has a maximum of 1 checkpoint visible at all times. To the best of my knowledge, if a teleport is "on" for a player, there is no way of getting rid of the red blip on the minimap. If you don't want it, look for a checkpoint streamer, that only creates checkpoints when the player is within a certain distance of it.
Weirdosport is offline  
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[INCLUDE] ICPM - Invisible CheckPoint Manager - by Epsilon _[HuN]_Epsilon_ Filterscripts 21 02/02/2015 04:38 PM
Checkpoint invisible ~Dangun! Help Archive 12 24/07/2010 02:11 PM
[Help] How to: see only Team(on Radar) + create Radar? BMGP Help Archive 2 24/11/2009 04:07 PM
[Help] NPC's invisible on Radar BMGP Help Archive 14 17/10/2009 12:20 PM
Invisible on radar not working anymore Robbin237 Help Archive 7 03/06/2009 04:58 PM


All times are GMT. The time now is 07:34 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.