SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP Scripting and Plugins > Filterscripts

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 14/07/2020, 09:33 AM   #11
DaZzY
Little Clucker
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 29
Reputation: 12
Default Re: Horse System (Beta 0.7 Version)

Not good at all how the horse moving ... Thats not original ...
DaZzY is offline   Reply With Quote
Old 15/07/2020, 09:10 AM   #12
JohnStark
Little Clucker
 
JohnStark's Avatar
 
Join Date: Mar 2018
Location: Moldova
Posts: 25
Reputation: 9
Default Re: Horse System (Beta 0.7 Version)

Quote:
Originally Posted by Symon View Post
You're not even checking if the player is riding the horse. So according to your code i can press SHIFT, ALT or SPACE to move even without riding.

Also i don't understand why you declared "angle" twice.

Imho, this should be a snippet, not a filterscript. I don't see anything that's valuable to be "copied and exhibited everywhere".

To everyone asking a video, imagine a horse having convulsions to get the idea. (This is what happens when you press multiple keys at once)
Wise guy, turn your head on. This system has just been made and in public there is no such system yet.
If so smart, create a system and then set it up. Just like Mau Dzudong.
JohnStark is offline   Reply With Quote
Old 15/07/2020, 09:13 AM   #13
JohnStark
Little Clucker
 
JohnStark's Avatar
 
Join Date: Mar 2018
Location: Moldova
Posts: 25
Reputation: 9
Default Re: Horse System (Beta 0.7 Version)

Quote:
Originally Posted by DaZzY View Post
Not good at all how the horse moving ... Thats not original ...
Turn on your head, is this a system just made and how should it work for you? How is a normal system? Of course it will be a while with a bug.
JohnStark is offline   Reply With Quote
Old 15/07/2020, 09:18 AM   #14
JohnStark
Little Clucker
 
JohnStark's Avatar
 
Join Date: Mar 2018
Location: Moldova
Posts: 25
Reputation: 9
Default Re: Horse System (Beta 0.7 Version)

Quote:
Originally Posted by jasperschellekens View Post
Can you put me in there too? Always wanted to be inside a gamemode
Well, I already fixed the script due to reviews. According to their reviews, I found all the flaws.
The game genre is based on Russian and unfortunately when entering the game you will not be able to understand anything. But I fixed the system.
JohnStark is offline   Reply With Quote
Old 15/07/2020, 09:23 AM   #15
JohnStark
Little Clucker
 
JohnStark's Avatar
 
Join Date: Mar 2018
Location: Moldova
Posts: 25
Reputation: 9
Default Re: Horse System (Beta 0.7 Version)

Quote:
Originally Posted by Pottus View Post
Seems incomplete and also....

"I know many will start copying the system and exhibiting it everywhere and exhibiting their copyrights, but please rate our work and expose our names if you will embed in other forums."

All I have to say to that is I wish that my wife was that desperate!
Naturally, it is not complete. I just inserted part of the code for a while. At the same time, due to reviews, I can fix all the shortcomings.
And I fixed them.
In the near future, I am seem to put up a whole script in which you can sit/exit in the horse and with corrected transitions at the same time and movements.
JohnStark is offline   Reply With Quote
Old 28/07/2020, 02:15 PM   #16
NoahF
Gangsta
 
NoahF's Avatar
 
Join Date: Jul 2012
Location: USA
Posts: 864
Reputation: 38
Default Re: Horse System (Beta 0.7 Version)

Well, this is interesting! Never seen this before in my entire time on SA-MP.
NoahF is offline   Reply With Quote
Old 31/07/2020, 09:45 PM   #17
Dignity
High-roller
 
Dignity's Avatar
 
Join Date: May 2013
Location: Belgium
Posts: 1,660
Reputation: 1211
Default Re: Horse System (Beta 0.7 Version)

Quote:
Originally Posted by NoahF View Post
Well, this is interesting! Never seen this before in my entire time on SA-MP.
where have you been hiding? this was a big thing when i first brought it to the public in 2016 on ww-rp (check the date on the video)

https://www.youtube.com/watch?v=oY7gM_h2fdk

i pioneered this design, took it a step further to add actual horse animations through 0.3dl

https://www.youtube.com/watch?v=57YCMeHqv0M

@OP: nice try to make it appear fluid, but to get a real "riding" experience you must use velocity like i have in my video, not janky setplayerpos

also what symon said is true, this is just a buggy mess, theres no checks, if you go ingame and run this you will go all over the place
Dignity is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
I need help (Horse System) JohnStark Scripting Help 0 10/07/2020 08:23 AM
[FilterScript] [0.3d RC5-3] Horse Race Betting + Simple Time System KingHual Filterscripts 71 19/02/2016 06:24 PM
[FilterScript] Neon System BETA Version ahmad95 Filterscripts 20 01/09/2013 02:36 PM
[FilterScript] WazzUp's Admin System. WazAdmin (BETA VERSION) xganyx Filterscripts 22 25/08/2013 09:11 AM


All times are GMT. The time now is 12:55 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.