SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP Scripting and Plugins > Scripting Help > Help Archive

 
 
Thread Tools Display Modes
Old 25/01/2010, 03:09 PM   #1
biltong
Gangsta
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 546
Reputation: 0
Default Vehicle menu doesn't work.

I made a menu to CreateVehicle at the player's x+5,y,z+1,angle(from GetPlayerFacingAngle), and the menu shows up (I made a /v command for it) but when I select a vehicle nothing happens. I can upload my script if needed.
__________________
My releases:
[FS]Admin Click - An admin shortcut script. Lots of commands like kick and ban in a few mouse clicks!
[FS]Vehicle Names - Simple script that displays your vehicle's name whenever you enter one.
[GM]Cops 'n Criminals - An unusual TDM.


Not active anymore, PM me if necessary.
biltong is offline  
Old 25/01/2010, 03:13 PM   #2
Jeffry
High-roller
 
Jeffry's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Location: Germany
Posts: 1,594
Reputation: 69
Default Re: Vehicle menu doesn't work.

Yeah post it here.
__________________
Jeffry is offline  
Old 25/01/2010, 03:17 PM   #3
biltong
Gangsta
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 546
Reputation: 0
Default Re: Vehicle menu doesn't work.

See attachments
__________________
My releases:
[FS]Admin Click - An admin shortcut script. Lots of commands like kick and ban in a few mouse clicks!
[FS]Vehicle Names - Simple script that displays your vehicle's name whenever you enter one.
[GM]Cops 'n Criminals - An unusual TDM.


Not active anymore, PM me if necessary.
biltong is offline  
Old 25/01/2010, 04:01 PM   #4
Jeffry
High-roller
 
Jeffry's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Location: Germany
Posts: 1,594
Reputation: 69
Default Re: Vehicle menu doesn't work.

Well, i cant test it, but someone asked this before too.

pawn Code:
if(Current == vehiclemenu)
    {
    switch(row)
        {
            case 0: { /* Yours in here!!*/ }
            case 1: { /* and here */}
            case 2: { }
            case 3: { }
            case 4: { }
        }
        return 1;
    }

You can put your cases in these. BUT remember: ONLY 12 cases are possible!! (case0-case11) So remove your last 2 cases!!
IF you cant do it for tomorrow, I will try to make it for you on another PC where I can try it.

Inform me then.
__________________
Jeffry is offline  
Old 25/01/2010, 04:31 PM   #5
biltong
Gangsta
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 546
Reputation: 0
Default Re: Vehicle menu doesn't work.

Max cases of 12? :/

Also, would the fact that I set the respawn delay to 0 have anything to do with it?

And why couldn't you test it?
__________________
My releases:
[FS]Admin Click - An admin shortcut script. Lots of commands like kick and ban in a few mouse clicks!
[FS]Vehicle Names - Simple script that displays your vehicle's name whenever you enter one.
[GM]Cops 'n Criminals - An unusual TDM.


Not active anymore, PM me if necessary.
biltong is offline  
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[FilterScript] [FS]Weapon Menu + Player Menu + Vehicle Menu! [Good For Stunt Server] AlexHitman Filterscripts 4 27/07/2014 08:34 PM
[Include] ***New*** [INC] tAxI's Vehicle Shop/Menu with XVM Menu and Modsaving cptnsausage Includes 57 06/06/2012 06:40 AM
Exit Menu with Enter key - Doesn't Work SiJ Help Archive 8 15/07/2009 08:56 AM
Menu trouble: Can't Enter Vehicle After Closing Menu Badger(new) Help Archive 4 17/05/2009 01:26 AM
[Solved - Thanks] Menu wheel - Not Work SakuraBloss Help Archive 12 28/03/2009 07:02 AM


All times are GMT. The time now is 01:55 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.