SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP > Client Support

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 11/02/2009, 05:23 PM   #1
KennethHoegh
Little Clucker
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 19
Reputation: 0
Default /save

When i type /save it says that my positsion is saved.
But i dosent save it ?
KennethHoegh is offline   Reply With Quote
Old 11/02/2009, 05:23 PM   #2
pspleo
Gangsta
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 747
Reputation: 4
Default Re: /save

It saves in the GTA San Andreas directory.
pspleo is offline   Reply With Quote
Old 11/02/2009, 05:26 PM   #3
KennethHoegh
Little Clucker
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 19
Reputation: 0
Default Re: /save

Quote:
Originally Posted by [K4L
Leopard ]
It saves in the GTA San Andreas directory.
Yeah i know. But i dosent make the file (saved_positsions.txt)
KennethHoegh is offline   Reply With Quote
Old 11/02/2009, 05:30 PM   #4
pspleo
Gangsta
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 747
Reputation: 4
Default Re: /save

it's not saved_positions, it's savedpositions.
Are you using vista?
pspleo is offline   Reply With Quote
Old 11/02/2009, 05:31 PM   #5
KennethHoegh
Little Clucker
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 19
Reputation: 0
Default Re: /save

Quote:
Originally Posted by [K4L
Leopard ]
it's not saved_positions, it's savedpositions.
Are you using vista?
Sorry - that was what i mean..

Yes im using vista ?
KennethHoegh is offline   Reply With Quote
Old 11/02/2009, 05:36 PM   #6
pspleo
Gangsta
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 747
Reputation: 4
Default Re: /save

Quote:
Originally Posted by KennethHoegh
Quote:
Originally Posted by [K4L
Leopard ]
it's not saved_positions, it's savedpositions.
Are you using vista?
Sorry - that was what i mean..

Yes im using vista ?

Alright...
look here.
pspleo is offline   Reply With Quote
Old 11/02/2009, 05:40 PM   #7
KennethHoegh
Little Clucker
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 19
Reputation: 0
Default Re: /save

Quote:
Originally Posted by [K4L
Leopard ]
Quote:
Originally Posted by KennethHoegh
Quote:
Originally Posted by [K4L
Leopard ]
it's not saved_positions, it's savedpositions.
Are you using vista?
Sorry - that was what i mean..

Yes im using vista ?
Thanks..

Alright...
look here.
KennethHoegh is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Save Car MrLeNy Help Archive 0 02/04/2010 08:29 PM
/save :D Imran.Abbas Everything and Nothing 1 14/11/2009 08:10 AM
I Made a save command that AddStaticVehicle saves. But how to save the colors? RyDeR` Help Archive 2 04/08/2009 09:20 PM


All times are GMT. The time now is 02:50 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.