SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP Scripting and Plugins > Scripting Help > Help Archive

 
 
Thread Tools Display Modes
Old 17/03/2010, 03:50 AM   #1
Steven82
High-roller
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 2,431
Reputation: 186
Default Binco

Ok...so i made only oneplayer skin spawnable for my RP and its a homeless person. Now how would i make the command to go to any of the clothing stores and change the clothes??(skins)
__________________
If you read my old posts; I apologize in advance.
Steven82 is offline  
Old 17/03/2010, 01:38 PM   #2
Jay_
Gangsta
 
Jay_'s Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 654
Reputation: 204
Default Re: Binco

You would have to write your own system for that. SA:MP doesn't have binco encoded like the sinlgleplayer version.
Jay_ is offline  
Old 17/03/2010, 09:53 PM   #3
Steven82
High-roller
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 2,431
Reputation: 186
Default Re: Binco

Quote:
Originally Posted by _Jay_
You would have to write your own system for that. SA:MP doesn't have binco encoded like the sinlgleplayer version.
Oh well is that hard.. i wiill just keep that idea of pressing f4
lol well thanks for the help anyone else?
__________________
If you read my old posts; I apologize in advance.
Steven82 is offline  
Old 17/03/2010, 10:08 PM   #4
MrIncredible
Big Clucker
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 132
Reputation: 0
Default Re: Binco

i think it is possible .. just make a the red circle thing ..... like a check point ...and then .... you know what .. i will do it for you .. it willl take less then 10 mins ... i will post it here ...
MrIncredible is offline  
Old 17/03/2010, 10:12 PM   #5
MrIncredible
Big Clucker
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 132
Reputation: 0
Default Re: Binco

i can do that with .. dialogs ... cant do it in any other ways
MrIncredible is offline  
Old 17/03/2010, 10:15 PM   #6
Rzzr
Gangsta
 
Rzzr's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: Netherlands
Posts: 657
Reputation: 264
Default Re: Binco

With OnPlayerKeyStateChange. And then when he uses -> button set his skinid+1, when he uses <- set it to -1
Rzzr is offline  
Old 17/03/2010, 10:19 PM   #7
Steven82
High-roller
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 2,431
Reputation: 186
Default Re: Binco

Btw my gamemode is in SF...so idk what clothing store you would us ejust i want them to start with a homeless skin. Then they have to get like 50$ from a job and go get a new skin. xD
__________________
If you read my old posts; I apologize in advance.
Steven82 is offline  
Old 17/03/2010, 10:19 PM   #8
MrIncredible
Big Clucker
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 132
Reputation: 0
Default Re: Binco

Code:
new minimenu; // at the verytop put this
minimenu = CreatePickup(234, 23, -2348.942,261.415,2.65); //put this under ongamemodeinit and change the position to binco
public OnPlayerPickUpPickup(playerid, pickupid)
{
  if(pickupid == minimenu)
	{
		ShowPlayerDialog(playerid, 1, DIALOG_STYLE_LIST, "Rich", "Not rich", "Select", "Cancel");!");
	}
	return 1;
}

public OnDialogResponse(playerid, dialogid, response, listitem, inputtext[])
{
		  new string[128];

		  if(dialogid == 1 )
		  {
			  if(!response)
			  {
		   		ShowPlayerDialog(playerid, 2, DIALOG_STYLE_LIST, "nRich", "nNot Rich", "Select", "Cancel");
			    TogglePlayerControllable(playerid, 0);
				}

			  if(response)
			  {
			    if(listitem == 0)
			    {
					 SetPlayerSkin(playerid,23); // choose the skin id by changing the 23 ...
		      }
		    }
		  if(listitem == 1)
			    {
           SetPlayerSkin(playerid, 25); ///// for this one also
          }
      return 1;
}
Now for the money part .. so it takes his money ... ask ther people .. cuz i dont remember it
MrIncredible is offline  
Old 17/03/2010, 10:25 PM   #9
Steven82
High-roller
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 2,431
Reputation: 186
Default Re: Binco

Um...could i make it so they just actually go into binco or suburban or what ever interrior and then do /skin and it give them the skin they request?
__________________
If you read my old posts; I apologize in advance.
Steven82 is offline  
Old 17/03/2010, 10:27 PM   #10
Rzzr
Gangsta
 
Rzzr's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: Netherlands
Posts: 657
Reputation: 264
Default Re: Binco

You could do that yeah.
Use sscanf to check which one they want.
Rzzr is offline  
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
BINCO Ihsan_Cingisiz Help Archive 2 30/05/2010 04:54 PM
|Map| BInco [LS] mininou Filterscripts 14 19/04/2010 04:10 AM
[DUV]Binco Mhyfp Português/Portuguese 9 12/01/2010 02:30 PM
[Help]Command / Binco clothing blasycia09 Help Archive 4 28/02/2009 02:20 PM


All times are GMT. The time now is 10:46 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.