SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > Non-English > Languages > Romānă/Romanian

 
 
Thread Tools Display Modes
Old 30/01/2016, 11:29 PM   #1
BoSs_S
Huge Clucker
 
BoSs_S's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 484
Reputation: 5
Default Problema comanda

Salut,imi poate spune si mie cineva cum as putea creea o comanda prin care sa schimb numele la server?
Va rog frumos!.
__________________
[IMG]
BoSs_S is offline  
Old 31/01/2016, 05:46 AM   #2
jazzyKISS
Huge Clucker
 
jazzyKISS's Avatar
 
Join Date: May 2015
Location: Craiova City
Posts: 328
Reputation: 2
Default Re: Problema comanda

Uite aici un model dupa care te poti inspira
Code:
CMD:servername(playerid, params[])
{
	if(gPlayerLogged[playerid] == 0) return SendClientMessage(playerid, COLOR_LIGHTRED, "You need to login first.");
	if(PlayerInfo[playerid][pAdmin] >= 6)
	{
		new name[64],string[128];
		if(sscanf(params, "s[64]", name)) return SCM(playerid,COLOR_WHITE,"{006699}USAGE:{FFFFFF} /servername <Name>");
		{
			format(string,sizeof(string),"hostname %s",name);
			SendRconCommand(string);
			format(string,sizeof(string), "{FFFF00}You change the server name in: %s.",name);
			SendClientMessage(playerid,COLOR_WHITE,string);
		}
	}
	else return SendClientMessage(playerid, COLOR_WHITE, AdminOnly);
	return 1;
}
jazzyKISS is offline  
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT. The time now is 03:16 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.