SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP Scripting and Plugins > Scripting Help > Help Archive

 
 
Thread Tools Display Modes
Old 07/08/2010, 12:28 PM   #1
RichyB
Big Clucker
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 125
Reputation: 0
Default Translation.

Hello,
My Name is RichyB.
I am looking for people who are not english and speak another language, but know the english language very well.
I am requesting helpers to work alongside me to work on a Roleplay Server Translation System.
This will allow the Roleplay Server to be global and allow everyone around the globe to play using their native language.

This will be using a GeoIP Plugin to get everyones country.
It has 99.9% Accuracy detection.
Would anyone be interested?
RichyB is offline  
Old 07/08/2010, 12:31 PM   #2
Hiddos
High-roller
 
Hiddos's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 3,304
Reputation: 2184
Default Re: Translation.

This'll become the biggest script in SA-MP ever then, I wouldn't call this worth making, as it simply will take too long and will have too less use, not even mentioning the l33t language some players use.
An alternative could be to create a plugin to switch out data with ****** Translator.
__________________
Quote:
Originally Posted by DeWolf View Post
For fuck's sake people, this whole thread is fucked up now.
Hiddos is offline  
Old 07/08/2010, 12:34 PM   #3
Claude
Huge Clucker
 
Claude's Avatar
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 246
Reputation: 5
Default Re: Translation.

I got an idea for you, go around some shops, buy all dictionaries from all languages, and copy all words and add it in tables, no, I am serious, I just completely agree with Hiddos
Claude is offline  
Old 07/08/2010, 12:34 PM   #4
Portable
Little Clucker
 
Join Date: Jul 2010
Location: Germany
Posts: 20
Reputation: 0
Default AW: Translation.

I can translate in the german language.
Portable is offline  
Old 07/08/2010, 12:34 PM   #5
RichyB
Big Clucker
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 125
Reputation: 0
Default Re: Translation.

I would use Plugins, but I really don't know much about that side of scripting.
But it wouldn't take too long.
RichyB is offline  
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[ASAP] Russian to english translation? No-Half-Measures Everything and Nothing 2 21/01/2010 03:25 PM
How to find adress translation (NAT) on speedtouch router ? Waqqa Client Support 1 08/05/2009 03:22 PM


All times are GMT. The time now is 12:26 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.