SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP Scripting and Plugins > Scripting Help > Help Archive

 
 
Thread Tools Display Modes
Old 11/03/2011, 11:08 AM   #1
GarD
Little Clucker
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 19
Reputation: 0
Default Warning

(4133) : warning 217: loose indentation

line 4133 because you have not met or does not hold a place of special duties." );

PHP Code:
         case JOB_BUSDRIVER:
        {
            new
                
vehmodel GetVehicleModelGetPlayerVehicleIDplayerid ) );

            if ( 
GetPlayerState playerid ) != PLAYER_STATE_DRIVER )
            {
                
SendClientMessage playeridCOLOR_GREY" You have to sit in the driver's seat. " );
            }

            if ( 
vehmodel == 418)
            {
                if ( 
Checkpointplayerid ] != CHECKPOINT_BUSSTOP && GetPlayerInterior playerid ) == )
                {
                    new
                        
stopid GetNextBusStopplayerid );

                    
SetPlayerCheckpointExplayeridCHECKPOINT_BUSSTOP,
                                           
BusStopsstopid ][ ],
                                           
BusStopsstopid ][ ],
                                           
BusStopsstopid ][ ], );

                    
ShowInfoTextplayerid"~w~go to~r~red ~w~points"3000 );
                }
                else
                    
SendClientMessageplayeridCOLOR_GREY" You are already working or are busy with something else.." );

                return 
true;
          }
    
SendClientMessageplayeridCOLOR_GREY"   You may not use this command,\
                    because you have not met or does not hold a place of special duties." 
);

    return 
true;

GarD is offline  
Old 11/03/2011, 11:10 AM   #2
Roomeo
Huge Clucker
 
Roomeo's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 331
Reputation: 0
Default Re: Warning

show me the line 4133 in this script
__________________
Want A Cheap Host or Logo Desings "Pm Me If you Want To Earn Money But You can Only if You have Bought a host From here.... So Pm Me?
Roomeo is offline  
Old 11/03/2011, 11:16 AM   #3
GarD
Little Clucker
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 19
Reputation: 0
Default Re: Warning

4132 SendClientMessage( playerid, COLOR_GREY, " You may not use this command,\
4133 because you have not met or does not hold a place of special duties." );
GarD is offline  
Old 11/03/2011, 11:26 AM   #4
Roomeo
Huge Clucker
 
Roomeo's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 331
Reputation: 0
Default Re: Warning

pawn Code:
SendClientMessage(playerid, COLOR_GREY, "You may not use this command Because you have not met or does not hold a place of Special Duties.");
replace it not tested
__________________
Want A Cheap Host or Logo Desings "Pm Me If you Want To Earn Money But You can Only if You have Bought a host From here.... So Pm Me?
Roomeo is offline  
Old 11/03/2011, 11:36 AM   #5
Hashski
Big Clucker
 
Hashski's Avatar
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 132
Reputation: 6
Default Re: Warning

top of script
pawn Code:
#pragma tabsize 0

or

pawn Code:
case JOB_BUSDRIVER:
{
    new vehmodel = GetVehicleModel( GetPlayerVehicleID( playerid ) );

    if ( GetPlayerState ( playerid ) != PLAYER_STATE_DRIVER ) {
        SendClientMessage ( playerid, COLOR_GREY, " You have to sit in the driver's seat. " );
    }
    if ( vehmodel == 418) {
        if ( Checkpoint[ playerid ] != CHECKPOINT_BUSSTOP && GetPlayerInterior ( playerid ) == 0 ) {
            new stopid = GetNextBusStop( playerid );

            SetPlayerCheckpointEx( playerid, CHECKPOINT_BUSSTOP,
                BusStops[ stopid ][ 0 ],
                BusStops[ stopid ][ 1 ],
                BusStops[ stopid ][ 2 ], 5 );

            ShowInfoText( playerid, "~w~go to~r~red ~w~points", 3000 );
        }
        else
            SendClientMessage( playerid, COLOR_GREY, " You are already working or are busy with something else.." );

        return true;
    }
    SendClientMessage( playerid, COLOR_GREY, "   You may not use this command,\ because you have not met or does not hold a place of special duties." );

    return true;
}
__________________
www.a-rp.co.uk
Ascension Roleplay
Hashski is offline  
Old 11/03/2011, 11:37 AM   #6
xir
Gangsta
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 746
Reputation: 3
Default Re: Warning

You didn't indent your code.

You can use DracoBlue's AutoIndents website

http://dracoblue.net/tidy/pawn/

It will fix it so you lose the warning

You shouldn't do what Hashki says
xir is offline  
Old 11/03/2011, 11:42 AM   #7
GarD
Little Clucker
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 19
Reputation: 0
Default Re: Warning

thx fix
GarD is offline  
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[warning]como tira esse warning?? syslogg Português/Portuguese 3 06/01/2011 12:59 AM
what's up with this warning ? marinov Help Archive 8 01/12/2010 10:01 PM
Warning iLcke Help Archive 1 08/06/2010 02:10 PM
[DUV] Warning YSI [NWD]Tweener_ Português/Portuguese 15 22/05/2010 08:45 PM
Ah help in little warning ! [WSM]Deadly_Evil Help Archive 2 10/02/2010 04:15 PM


All times are GMT. The time now is 07:39 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.