SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP Server > Server Support

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 03/12/2019, 08:37 AM   #1
Ph0eniX
Big Clucker
 
Join Date: Oct 2012
Location: Italy
Posts: 56
Reputation: 6
Default Server Problem

Hello everybody.
I have an problem with my SA:MP server and i rlly don't know what's the problem. It's like https://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=670849 , i have debug to everything but nothing's wrong. My script is perfect so i rlly don't know what to do. All i have is this:

[10:10:35] [connection] x.38:63839 requests connection cookie.
[10:10:36] [connection] incoming connection: x.38:63839 id: 0
[10:10:36] Incoming connection for player ID 0 [IP/port: x.38:63839]
[10:10:36] [join] [PhX]Exc1siOn[PhX] has joined the server (0.3
[10:13:03] [connection] incoming connection: x.38:64572 id: 1
[10:13:03] Incoming connection for player ID 1 [IP/port: x.38:64572]
[10:13:13] [part] [PhX]Exc1siOn[PhX] has left the server (0:0)

It's like...im connecting to the server but i'm online.
What to do? I never had this problem and idk to solve it.

Host is using Debian 9 GNU/Linux. I already speak with the hoster but nothing solved, he said i have some issues in my script but i dont.

When i got disconnected , everybody gets disconnected not only 1 player. This can be now after 2-3 mins if play or 1-2h , it's something random
Ph0eniX is online now   Reply With Quote
Old 03/12/2019, 08:41 AM   #2
Pravin
Huge Clucker
 
Pravin's Avatar
 
Join Date: Aug 2011
Location: Scotland, UK
Posts: 265
Reputation: 100
Default Re: Server Problem

You need to check your OnPlayerConnect and OnPlayerDisconnect functions.
__________________

Los Santos Gang Wars - 5.135.24.181:6666
lsgw.forumotion.com
Pravin is offline   Reply With Quote
Old 03/12/2019, 09:01 AM   #3
Ph0eniX
Big Clucker
 
Join Date: Oct 2012
Location: Italy
Posts: 56
Reputation: 6
Default Re: Server Problem

Quote:
Originally Posted by Pravin View Post
You need to check your OnPlayerConnect and OnPlayerDisconnect functions.
No one is connecting to the server. It's like i'm connecting to the server , the same ID the same ip but another PlayerID i don't have any problem in OPC & OPDC
Ph0eniX is online now   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Can't start the server, mysql problem ? [Windows hosted server] Kelzano Server Support 3 19/05/2017 02:10 AM
Problem opening a SA:MP server on Windows Server 2012 R2 GodLight Server Support 6 26/10/2016 03:52 PM
Problem with my server. Bought the server on hrvatski-hosting.com dynetictrinity Server Support 1 29/10/2012 10:55 PM
[SOLVED] Server Problem. Server not visible for friends. Juanxz Server Support 0 26/01/2010 09:34 AM
Server problem server closed connection hadi17 Server Support 1 06/08/2009 10:56 PM


All times are GMT. The time now is 12:40 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.