SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP Scripting and Plugins > Filterscripts

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 19/02/2015, 04:02 PM   #1
HY
Gangsta
 
HY's Avatar
 
Join Date: Sep 2014
Location: Romānia.
Posts: 540
Reputation: 87
Default h-House: Create a house anywhere, dynamic house creating!

* NOTE: This it's an big update from this!

h-House:

Dynamic House Creating:


Features:
  • DYNAMIC HOUSE CREATING:
    An house can be created very easy with one single command: (/house)
  • SAVING:
    This system has an in-built saving system with Dini, thanks to DracoBlue.
  • STORAGE:
    You can store cash if you're owner to specified house, and you can withdraw cash amount, anytime, if you're in house.
  • CREATING:
    This system it's havin' a stilish and user-friendly textdraw bar, who everybody can use it, even if you're newbie.
  • UPGRADING:
    You can simply upgrade your house's interior & price with command: /upgrade.
  • BASIC COMMANDS:
    This system have also (of course) some basic house commands. Commands can be found In-Game by writing in chat: /hcmds.
  • DYNAMIC REMOVE:
    If you don't like created house, then you can simply remove it by Textdraw bar, and DELETE textdraw.
Preview:


Installing:

pawn Code:
1. Download Solidfiles pack;
2. Unrar archive;
3. Put h-Houses.pwn & h-Houses.amx in your 'filterscripts' folder;
4. Create an 'Houses' folder in scriptfiles;
5. Enter in server.cfg and at 'filterscript' line put: 'h-Houses';
6. Exit from server.cfg and save;
7. Open your server;
8. Done! Use /House to start creating house, and use /hcmds to see all curently commands from script;

* NOTE: Also, you need some includes, wich can be found in solidfiles pack.

How to use?

This it's a very good question. After installing filterscript, you need to go In-Game. There, type F6 or T, and write: /House. A textdraw bar will appear down, there you can set your custom price & level. Press on 'Price' textdraw to set your custom price, and press on 'Level' textdraw to set your own level. Please, be sure PRICE can't be higher than: 999,999 $, and level, can't by higher than: 5, then your house cannot be created. After setting/editing, you have to press ESC, then press C to enter in Enabled mode. After you entered in Enabled mode, you need to press on LMB to create house's with price & level from textdraw bar. Pressing second time on C will put you in Pauzed mode, there you can edit price, level again. All house are saving in /scriptfiles/Houses/, so you won't lose any house, and every player can store safely cash in them houses.

Download:

- Pastebin;
- Solidfiles;
__________________
hi.
HY is offline   Reply With Quote
Old 20/02/2015, 07:50 AM   #2
Finnick
Banned
 
Join Date: Feb 2015
Location: Yeah
Posts: 41
Reputation: 12
Default Re: h-House: Create a house anywhere, dynamic house creating!

WoW Its Very Good Script, Nice Job Dude REP++ For You !!!
Finnick is offline   Reply With Quote
Old 20/02/2015, 08:35 AM   #3
De4dpOol
Huge Clucker
 
De4dpOol's Avatar
 
Join Date: Oct 2014
Posts: 214
Reputation: 39
Default Re: h-House: Create a house anywhere, dynamic house creating!

Very nice job. +rep
De4dpOol is offline   Reply With Quote
Old 20/02/2015, 10:57 AM   #4
M0HAMMAD
Gangsta
 
M0HAMMAD's Avatar
 
Join Date: May 2014
Posts: 519
Reputation: 34
Default Re: h-House: Create a house anywhere, dynamic house creating!

perfect !
M0HAMMAD is offline   Reply With Quote
Old 20/02/2015, 04:47 PM   #5
HY
Gangsta
 
HY's Avatar
 
Join Date: Sep 2014
Location: Romānia.
Posts: 540
Reputation: 87
Default Re: h-House: Create a house anywhere, dynamic house creating!

Quote:
Originally Posted by De4dpOol View Post
Very nice job. +rep
Quote:
Originally Posted by Finnick View Post
WoW Its Very Good Script, Nice Job Dude REP++ For You !!!
Quote:
Originally Posted by M0HAMMAD View Post
perfect !
Thanks.
__________________
hi.
HY is offline   Reply With Quote
Old 22/02/2015, 01:48 PM   #6
TheSnaKe
Gangsta
 
TheSnaKe's Avatar
 
Join Date: Apr 2013
Location: World of idiots.
Posts: 749
Reputation: 38
Default Re: h-House: Create a house anywhere, dynamic house creating!

Nice one and good job, +rep enjoy
TheSnaKe is offline   Reply With Quote
Old 23/02/2015, 07:36 AM   #7
HY
Gangsta
 
HY's Avatar
 
Join Date: Sep 2014
Location: Romānia.
Posts: 540
Reputation: 87
Default Re: h-House: Create a house anywhere, dynamic house creating!

Quote:
Originally Posted by TheSnaKe View Post
Nice one and good job, +rep enjoy
Thanks.
__________________
hi.
HY is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[FilterScript] Cali-Houses: Create a house anywhere, dynamic house creating! California Filterscripts 257 31/05/2018 03:23 AM
[FilterScript] h-House [Dynamic House System] - 0.3z HY Filterscripts 18 06/05/2015 02:29 PM
Command Help: Dynamic House Create wakeuptomer Scripting Help 13 03/02/2014 06:52 PM
House system , save house create Cerealguy Scripting Help 1 28/10/2013 12:34 AM


All times are GMT. The time now is 05:47 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.