SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP Scripting and Plugins > Filterscripts > Includes

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 15/05/2015, 02:50 PM   #21
Yashas
Gangsta
 
Join Date: Jun 2012
Location: India
Posts: 868
Reputation: 295
Default Re: BustAim - Detects players using aimbot

Quote:
Originally Posted by Airman123 View Post
Can i have your script (GM) which you have uplOAded in testing bust aim server?
Here you go http://pastebin.com/y1uyerYL

Quote:
Originally Posted by Konverse View Post
Is this bustaim really that efficient? Just asking like the fail anti aimbot system that falsely detects players who are only using right click in aiming
In what sense?Efficient in speed or warnings?

What do you mean right click aim?This include doesn't even check if the player clicked aim button.Then how on Earth is it possible for this to trigger warnings for right click aim.

It would slightly slow you server because it does lot of calculations.But this shouldn't be a problem.

Fail Aimbot?
Obviously not!! This won't give any false warnings or maybe one in 200 warnings.

The player has to be detected continuously for this to trigger warning.If he even misses a shot then all the counters are reset.The idea here is if he is using aimbot, he must be detected for the aimbot continuously.

This include was vigorously tested by me as well as ipsLeon(another user who has made his own aimbot) and we got no false warnings.

Moreover, I spent almost 2 hours trying to find the best settings for MAX_PING,PL %,etc

Quote:
Originally Posted by Konverse View Post
Lag shot doesn't count as "aimbot" also the false warnings aren't that helping much. Some good players got banned due to the false aimbot warning + auto kick. I've got some problems with it in the community I'm in right now and they're whining about it. The script should be efficient otherwise the players will get falsely banned due to false warnings the aimbot detector will give towards the staff team.
How is that when me and many others tested on a real server, we got no warnings even after 6-8 hours of testing and you report that everyone is getting falsely banned in your server.

If you really got false warnings then you must have screwed up the include yourself or used some random settings.

Please prove that players where really banned for aimbot by sending me a link to your forums or wherever your players make an unban appeal or accept that you made this up.

I am so confident that it won't give false warning to such an extent which you described.The only warnings which may get spammed is the Continuous Shots which is obviously triggered when a player shoots continuously without missing any shots.If this gets spammed , you just need to adjust the settings or disable the warning if you have awesomely skilled players.

Quote:
Originally Posted by Airman123 View Post
Dude, dont kick/ban in any case instead (teleport hack) one.
Just send warnings to admins in all other cases. this is what i did.
Absolutely right!!I have never seen a server where server automatically kicks or bans for aimbot.

Quote:
Originally Posted by Airman123 View Post
For me its efficient, no any false warnings.

especially in first case (teleport) for proaim.cs
The proaim teleport warning should be almost 99.999999% right.Because of the way it is detected.

How does it work?
Proaimer shoots a bullet by teleporting the enemy in front of him who is 100 units away.The server gets information about it.It checks the distance between players and finds out that its 100 units.Then it checks the distance between the victim and the end position of the bullet and its 95 units apart.How can a bullet hit a player by stoping 95 units early before hitting the player?It's possible only if the player is teleported.

Last edited by Yashas; 15/05/2015 at 04:17 PM.
Yashas is offline   Reply With Quote
Old 15/05/2015, 04:03 PM   #22
Airman123
Big Clucker
 
Join Date: Aug 2014
Posts: 111
Reputation: 3
Default Re: BustAim - Detects players using aimbot

Quote:
Originally Posted by Yashas View Post
Thanks man
__________________
DM Server (Lag shot/ Lag Comp)
Airman123 is offline   Reply With Quote
Old 27/05/2015, 07:23 PM   #23
rickisme
Huge Clucker
 
rickisme's Avatar
 
Join Date: Mar 2013
Location: Vietnam
Posts: 225
Reputation: 27
Default Re: BustAim - Detects players using aimbot

if you ctrl and shot random or shot afk, it's will show warning random aim
__________________

Sorry for my bad english.
  1. [FS] SoundCloud Music Player
  2. [VIDEO] Horse Betting System
rickisme is offline   Reply With Quote
Old 07/06/2015, 09:22 PM   #24
Su37Erich
Huge Clucker
 
Su37Erich's Avatar
 
Join Date: Dec 2013
Location: USEA Strangereal
Posts: 343
Reputation: 16
Default Re: BustAim - Detects players using aimbot

Good job! I am going to use this include in my server and post here the results
Test result up to now - av players on: 25.5
Fails: 0
Pending: 9 (Out of range & Pro Aim)
Positive detections: 42 (Pro Aim & out of range)
I definitely recommend this plugin to everyone, it doesn't slow down your server and is very accurate, thank you for the great job Yashas, now less aimboters, best gameplay
__________________
Neucom Inc.

Last edited by Su37Erich; 13/06/2015 at 04:24 PM.
Su37Erich is offline   Reply With Quote
Old 23/06/2015, 10:30 PM   #25
Raphinity
Little Clucker
 
Raphinity's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 43
Reputation: 22
Default Re : BustAim - Detects players using aimbot

I have noticed a bug which can be easily fixed :
[debug] Accessing element at negative index -22
=> For [weaponid-22], you should ensure 22 <= weaponid <= 38.

Then, in GetPlayerWeaponProfile and ResetPlayerWeaponProfile :
I think if(22 < weaponid < 39) should be if(22 <= weaponid <= 38).
__________________
West-Side RPG - since April 2007 - westsideteam.net



Last edited by Raphinity; 24/06/2015 at 11:21 AM.
Raphinity is offline   Reply With Quote
Old 24/06/2015, 01:37 AM   #26
Yashas
Gangsta
 
Join Date: Jun 2012
Location: India
Posts: 868
Reputation: 295
Default Re: BustAim - Detects players using aimbot

Fixed anyway but here is some more information.

FIX FOR FAKE PACKETS by Su37Erich:

It is an out of bounds runtime error, this is caused by fake data sent by a player:
[20:13:58] [debug] Run time error 4: "Array index out of bounds"
[20:13:58] [debug] Accessing element at negative index -22
[20:13:58] [debug] AMX backtrace:
[20:13:58] [debug] #0 0000ea38 in public OnPlayerWeaponShot (playerid=39, weaponid=0, hittype=222, hitid=34785, Float:fX=0.00000, Float:fY=166153499473114484112975882535043072.0000 0, Float:fZ=0.00000) at C:\Users\Erich\****** Drive\Server\pawno\include\bustaim.inc:242
[20:13:58] [warning] Invalid shot data for player(39). Offset out of bounds.

Code:
if(weaponid < 22 || weaponid > 3)
{
     BanEx(playerid, "Fake Data");
     return 0;
}
Yashas is offline   Reply With Quote
Old 04/07/2015, 09:57 PM   #27
Stanford
High-roller
 
Stanford's Avatar
 
Join Date: Feb 2012
Posts: 1,028
Reputation: 84
Default Re: BustAim - Detects players using aimbot

I hope that you will keep updating this!, I really like your work..
__________________
Y_Less: "That code compiles perfectly, but I can tell you now it won't make me a cup of tea."

Y_Less: "I've said this before. People think that MySQL is some simple plug-and-play magic bullet that you can use to just make your mode instantly better. They don't realise that the "L" in "SQL" means "language". So instead of programming PAWN, and using a bit of this mystery thing, you are now programming in two languages at once. If you spend months learning PAWN, you should spend the same time learning SQL, if not more - it is probably the more complex of the two languages, and not something that just gets bolted on to the side."
Stanford is offline   Reply With Quote
Old 13/07/2015, 03:34 AM   #28
Yashas
Gangsta
 
Join Date: Jun 2012
Location: India
Posts: 868
Reputation: 295
Default Re: BustAim - Detects players using aimbot

I don't know what to call this update, its not a bug nor an improvement.

v1.2.6.1 - GetNormalWeaponRange Fix
GetNormalWeaponRange used to use the modified weapon range which means it would return the wrong ranges. To fix this, this version has another set of weapon ranges which aren't modified which GetNormalWeaponRange will use.

Download 1.2.6.1
Yashas is offline   Reply With Quote
Old 08/08/2015, 03:39 PM   #29
Yashas
Gangsta
 
Join Date: Jun 2012
Location: India
Posts: 868
Reputation: 295
Default Re: BustAim - Detects players using aimbot

v1.2.6.2 - Bug Fixes
GetPlayerPing used to check the shooters ping twice instead of once checking the shooter and the victim.The other bug fixed was in GetPlayerProfile where a wrong return used to stop the stats collection.

You can find the latest release here
Yashas is offline   Reply With Quote
Old 10/08/2015, 04:47 PM   #30
ExTaZZ69
Big Clucker
 
ExTaZZ69's Avatar
 
Join Date: Mar 2015
Location: Romania
Posts: 150
Reputation: 23
Default Re: BustAim - Detects players using aimbot

Why i recive these errors?
Code:
D:\PWNNED\pawno\include\bustaim.inc(462) : warning 202: number of arguments does not match definition
D:\PWNNED\pawno\include\bustaim.inc(488) : error 025: function heading differs from prototype
w3op.pwn(35653) : warning 203: symbol is never used: "BustAim_g_WeaponRangeOriginal"
ExTaZZ69 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Detects match results Need help [GF]Logic Scripting Help 4 29/07/2012 06:24 AM
Function/Callback that detects... Torran Help Archive 12 24/01/2010 10:07 AM


All times are GMT. The time now is 02:52 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.