SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP > Client Support

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 21/01/2011, 08:33 PM   #1
MEC
Big Clucker
 
MEC's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 79
Reputation: 0
Thumbs down Client Freezes

Every other time i go to launch the game to play on my server or any other hosted server for that matter, i get as far as the black SAMP multiplayer screen and it goes no further and locks up my computer. i have to do a full restart of the pc just to get it to work. is there any way i can fix this.

its doing this no matter what even if i have my server running or not.

1) SAMP 3c.
2) Windows XP, SP3.
3) Some ATI card from like 5 years ago.
3) 96.3.49.84:7777 <-my server
4) I dont see any crash report anywhere
5) GTA:SA single player works
6) Do you have any other GTA:SA mods installed? NO
__________________
MEC is offline   Reply With Quote
Old 22/01/2011, 09:46 AM   #2
Amrott
Little Clucker
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 17
Reputation: 0
Default Re: Client Freezes

Yeah I have that bug too. In earlier versions there were no freezing. And it's not because of weak computer because I have brand new and this happens. Please fix it.
Amrott is offline   Reply With Quote
Old 22/01/2011, 04:09 PM   #3
Kalcor
SA-MP Developer
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 1,015
Reputation: 2802
Default Re: Client Freezes

If it doesn't show any error message, and single player is working fine, I can only recommend a clean reinstall of both SA-MP and GTA:SA.
Kalcor is offline   Reply With Quote
Old 23/01/2011, 08:44 PM   #4
TheDylan
Little Clucker
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 27
Reputation: 0
Default Re: Client Freezes

Neither work. This has happened to me, i've been waiting months for help.
TheDylan is offline   Reply With Quote
Old 29/01/2011, 08:12 PM   #5
GrandTheftAudio
Little Clucker
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 12
Reputation: 0
Default Re: Client Freezes

I am also having this problem. Win7, 32-bit, can't get past the SA-MP Multiplayer screen. Doesn't even have the loading bar.
GrandTheftAudio is offline   Reply With Quote
Old 29/01/2011, 08:43 PM   #6
Cruiser_23
Little Clucker
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 24
Reputation: 0
Default Re: Client Freezes

Quote:
Originally Posted by GrandTheftAudio View Post
I am also having this problem. Win7, 32-bit, can't get past the SA-MP Multiplayer screen. Doesn't even have the loading bar.
You must reinstall your sa-mp
after the installation process don't launch your game yet.
wait for a admin dialog box requesting for you to reinstall
click the first box (The upper one)

The next reinstallation after the dialog box will make your game more better to use.
__________________
Cruiser_23 is offline   Reply With Quote
Old 30/01/2011, 06:53 PM   #7
GrandTheftAudio
Little Clucker
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 12
Reputation: 0
Default Re: Client Freezes

I've installed and uninstalled several times, and I don't launch my game until after I've installed SA-MP, as I don't play singleplayer.
GrandTheftAudio is offline   Reply With Quote
Old 30/01/2011, 07:09 PM   #8
Mikkel_Pedersen
Big Clucker
 
Mikkel_Pedersen's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 149
Reputation: 20
Default Re: Client Freezes

I am experiencing this once in a while. I tried to re-install SA-MP a few times. Of what I can see it is random when it happens.
Mikkel_Pedersen is offline   Reply With Quote
Old 31/01/2011, 06:42 PM   #9
Amrott
Little Clucker
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 17
Reputation: 0
Default Re: Client Freezes

Cruiser_23, can You at least give screenshots or something? Also In earlier versions like 0.3b I had no problems with SA-MP... Now it looks like You screwed it up.
Amrott is offline   Reply With Quote
Old 01/02/2011, 12:59 AM   #10
streetzuk
Little Clucker
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 27
Reputation: 4
Default Re: Client Freezes

I too have this problem, it occurs quite often and I too had no problems with versions prior to 0.3c.
streetzuk is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
SA-MP freezes just after i joined gamer931215 Client Support 6 10/11/2010 07:08 PM
Animation freezes*********?? xD introzen Help Archive 4 18/02/2010 11:56 AM
PC freezes Neil_Young Client Support 15 25/05/2009 01:49 PM
SA:MP Freezes when opening the map Arrows73 Client Support 4 17/02/2009 08:12 AM
SA:MP Freezes Shadow_ Client Support 4 10/02/2009 04:49 AM


All times are GMT. The time now is 05:23 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.