SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP > Client Support

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 05/02/2011, 07:43 PM   #11
Infamous
Gangsta
 
Infamous's Avatar
 
Join Date: May 2009
Location: Essex, England
Posts: 662
Reputation: 65
Default Re: Client Freezes

This bug occurs randomly when joining a server from the 0.3c client.

You can't escape, alt+tab, ctrl+alt+del or press the windows key to get out of this.
Most of the time I will have to restart my computer and try again.

Note: I too have tried many clean installs.
------As it never registers as a crash, there is also no info to supply.

Ref:
[ame]http://www.youtube.com/watch?v=ZROsDUVu3Vk[/ame]
__________________

Infamous is offline   Reply With Quote
Old 07/02/2011, 07:48 AM   #12
BMUK
Gangsta
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 701
Reputation: 71
Default Re: Client Freezes

This is a hairy pain in the arse for me.

I can ALT+TAB+DEL though (vista)

To avoid having to do a full restart:

Open notepad, write some shit and dont save it.

Then when you ALT+TAB+DEL select logoff and it will halt as the notepad file is unsaved.

Will also stop your GTA game which is the problem.

Works for me anyway.
BMUK is offline   Reply With Quote
Old 07/02/2011, 12:12 PM   #13
Mikkel_Pedersen
Big Clucker
 
Mikkel_Pedersen's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 149
Reputation: 20
Default Re: Client Freezes

Quote:
Originally Posted by BMUK View Post
This is a hairy pain in the arse for me.

I can ALT+TAB+DEL though (vista)

To avoid having to do a full restart:

Open notepad, write some shit and dont save it.

Then when you ALT+TAB+DEL select logoff and it will halt as the notepad file is unsaved.

Will also stop your GTA game which is the problem.

Works for me anyway.
First I restarded my com, and later I started doing as you described. Now I alt+tab+del and press the job list. But when my cursor gets on the joblist it dissapears just after. So I shake my mouse on it, and in that way locate gta sa, and close it. Atleast I avoid closing other programs (by the restart with notepad opened method) or restarting.
Mikkel_Pedersen is offline   Reply With Quote
Old 07/02/2011, 12:46 PM   #14
Infamous
Gangsta
 
Infamous's Avatar
 
Join Date: May 2009
Location: Essex, England
Posts: 662
Reputation: 65
Default Re: Client Freezes

Quote:
Originally Posted by BMUK View Post
This is a hairy pain in the arse for me.

I can ALT+TAB+DEL though (vista)

To avoid having to do a full restart:

Open notepad, write some shit and dont save it.

Then when you ALT+TAB+DEL select logoff and it will halt as the notepad file is unsaved.

Will also stop your GTA game which is the problem.

Works for me anyway.
I have found recently if I do ctrl+alt+del and the keep pressing the windows key I get a flicker of the end task button, sometimes get it then same for the end now button. lol
__________________

Infamous is offline   Reply With Quote
Old 08/02/2011, 09:30 AM   #15
BMUK
Gangsta
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 701
Reputation: 71
Default Re: Client Freezes

Does anyone know the cause of this bug? It's happened like 10 times in a row for me now. ffs.

A reply from a developer could be good.
BMUK is offline   Reply With Quote
Old 08/02/2011, 05:51 PM   #16
legodude
Gangsta
 
legodude's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Location: 127.0.0.1 duhh
Posts: 601
Reputation: 783
Default Re: Client Freezes

its very annoying when debugging trough trial and error. since you constantly need to rejoin the server.

oftopic. @bmuk haah u got pwnd by a bot ^^
__________________
legodude is offline   Reply With Quote
Old 10/02/2011, 09:05 AM   #17
nospleen
Little Clucker
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 3
Reputation: 0
Default SA-MP 0.3c Freezes at login

It's seem to be random servers, some work fine for me, others freeze at log in...then i have to restart my computer. SA-MP 0.3b never had this problem with any server. The creators of 0.3c should really fix this problem, the new client is pretty faulty and that's like putting a defective product on the market and doing nothing about it. I've seen several complaints about the freezing already and no one from SA-MP teams seems to have a solution, how do you fix this problem?
nospleen is offline   Reply With Quote
Old 10/02/2011, 12:53 PM   #18
riezman97
Little Clucker
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 10
Reputation: 0
Default Re: Client Freezes

try to press the ESC key 2 times when on the loading screen that should work i rekon
riezman97 is offline   Reply With Quote
Old 10/02/2011, 12:58 PM   #19
Infamous
Gangsta
 
Infamous's Avatar
 
Join Date: May 2009
Location: Essex, England
Posts: 662
Reputation: 65
Default Re: Client Freezes

Quote:
Originally Posted by riezman97 View Post
try to press da ESC key 2 times when on da loading screen that should work i rekon
That does work occasionally.
__________________

Infamous is offline   Reply With Quote
Old 10/02/2011, 01:03 PM   #20
Haji
Big Clucker
 
Haji's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Location: Lithuania
Posts: 191
Reputation: 7
Default Re: Client Freezes

And also when you start samp.exe the browser loads about half servers and then hangs up. After some time the client will load all servers.
__________________
My FilterScripts:
Haji is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
SA-MP freezes just after i joined gamer931215 Client Support 6 10/11/2010 07:08 PM
Animation freezes*********?? xD introzen Help Archive 4 18/02/2010 11:56 AM
PC freezes Neil_Young Client Support 15 25/05/2009 01:49 PM
SA:MP Freezes when opening the map Arrows73 Client Support 4 17/02/2009 08:12 AM
SA:MP Freezes Shadow_ Client Support 4 10/02/2009 04:49 AM


All times are GMT. The time now is 09:57 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.