SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP > Client Support

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 31/05/2015, 08:13 PM   #11
SwirlyD
Big Clucker
 
Join Date: Jun 2014
Posts: 62
Reputation: 0
Default Re: SA:MP Random Flicker

Quote:
Originally Posted by Abagail View Post
Try removing everything related to GTA / SAMP from your %AppData% folder if reinstalling doesn't fix the issue.
I'm looking around in my Roaming folder and I'm not seeing anything related to GTA / SA:MP regardless. Does that mean anything?
SwirlyD is offline   Reply With Quote
Old 31/05/2015, 08:14 PM   #12
Kalcor
SA-MP Developer
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 1,015
Reputation: 2802
Default Re: SA:MP Random Flicker

I'd like to know what causes this. I haven't seen it myself but I have seen it in several sa-mp videos.

What other asi mods do you have installed? I had a suspicion it was caused by the "crashfix" asi.
Kalcor is offline   Reply With Quote
Old 31/05/2015, 08:18 PM   #13
SwirlyD
Big Clucker
 
Join Date: Jun 2014
Posts: 62
Reputation: 0
Default Re: SA:MP Random Flicker

Quote:
Originally Posted by Kalcor View Post
I'd like to know what causes this. I haven't seen it myself but I have seen it in several sa-mp videos.

What other asi mods do you have installed? I had a suspicion it was caused by the "crashfix" asi.
Here's my list:
cleo.asi
flickr.asi
imfx.asi
SAMPGraphicRestore.asi
SilentPatchSA.asi
ImVehFt.asi

Those are all the ones that I have installed.
SwirlyD is offline   Reply With Quote
Old 31/05/2015, 08:34 PM   #14
Abagail
High-roller
 
Join Date: Dec 2013
Location: GetPlayerPos(playerid, pos); Scripter/Mapper.
Posts: 3,182
Reputation: 445
Default Re: SA:MP Random Flicker

So you do appear to have a graphic(SAMPGraphicRestore.asi) modification. You also have imfx.asi etc which are both graphical mods.

What happens when not using any asi mods? Make a backup first though, Kalcor seems pretty intrested in the cause
Abagail is offline   Reply With Quote
Old 31/05/2015, 08:35 PM   #15
Kalcor
SA-MP Developer
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 1,015
Reputation: 2802
Default Re: SA:MP Random Flicker

Hmm, I don't know then. I think it's an asi causing it but we won't know until more people with the flicker report what asi mods they have installed.
Kalcor is offline   Reply With Quote
Old 31/05/2015, 08:45 PM   #16
SwirlyD
Big Clucker
 
Join Date: Jun 2014
Posts: 62
Reputation: 0
Default Re: SA:MP Random Flicker

Quote:
Originally Posted by Abagail View Post
So you do appear to have a graphic(SAMPGraphicRestore.asi) modification. You also have imfx.asi etc which are both graphical mods.

What happens when not using any asi mods? Make a backup first though, Kalcor seems pretty intrested in the cause
This issue has been happening before mods like this were installed. I only got SAMPGraphicRestore and imfx this year and it was still happening before then. Same thing has happened without asi mods in my game. I've been trying to figure this out for quite some time. But then again I could be wrong.
SwirlyD is offline   Reply With Quote
Old 31/05/2015, 08:51 PM   #17
Abagail
High-roller
 
Join Date: Dec 2013
Location: GetPlayerPos(playerid, pos); Scripter/Mapper.
Posts: 3,182
Reputation: 445
Default Re: SA:MP Random Flicker

Does this happen in singleplayer or just SA:MP?
Abagail is offline   Reply With Quote
Old 31/05/2015, 08:53 PM   #18
SwirlyD
Big Clucker
 
Join Date: Jun 2014
Posts: 62
Reputation: 0
Default Re: SA:MP Random Flicker

Quote:
Originally Posted by Abagail View Post
Does this happen in singleplayer or just SA:MP?
That hasn't been tested completely yet. But last I checked it didn't happen in singleplayer.
SwirlyD is offline   Reply With Quote
Old 31/05/2015, 09:04 PM   #19
SwirlyD
Big Clucker
 
Join Date: Jun 2014
Posts: 62
Reputation: 0
Default Re: SA:MP Random Flicker

I don't know if this was over looked in the original post but it may or may not have something to do with the streaming memory on SA:MP, I've noticed that it happens when I get around 500-550. At one point it happened when I got to 450 but that changed for some reason.
SwirlyD is offline   Reply With Quote
Old 31/05/2015, 09:39 PM   #20
SwirlyD
Big Clucker
 
Join Date: Jun 2014
Posts: 62
Reputation: 0
Default Re: SA:MP Random Flicker

Update to the issue: It most likely does have something to do with mods, I ran a completely fresh unmodded version of the game for almost an hour so far now and got the streaming mem up to 600 mb and nothing ever happened. So I guess I'll have to start breaking down my game and seeing what it could be.

Edit: No I was completely wrong, it still happens.

Last edited by SwirlyD; 01/06/2015 at 12:54 AM.
SwirlyD is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[Tutorial] Random Aspects - Using numargs(), getarg(...) and random(...) to make random systems dynamic and easier! SickAttack Tutorials 7 10/05/2015 10:39 AM
Graphical Flicker SwirlyD Client Support 34 09/10/2014 11:35 PM
GangZone flicker bug Mellnik Scripting Help 0 08/10/2013 10:04 AM
GangZones flicker Ash. Help Archive 1 23/03/2011 09:13 AM


All times are GMT. The time now is 04:03 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.