SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP Scripting and Plugins > Scripting Help > Help Archive

 
 
Thread Tools Display Modes
Old 10/02/2011, 05:52 PM   #1
Gemini
Big Clucker
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 144
Reputation: 12
Default Register/login doesnt work properly, help is needed.

Ive been using a admin/register system. Whenever I create a new name, and go into my server and /register, it works. But when I close the Samp Dedicated Server.exe, and reopen it, the server does not know the registered users anymore.
When I join the server with the same nick I just registered, and attempt to login it gives me "You are not registered. Please /register."

Whys this? is it because I reloaded the server (closed and opened the server.exe again), or might it be some mistake in the script?

I use Nadmin. Heres the pastebin script:
http://pastebin.com/b0DbeJqH

Thank you in advantage.
Gemini ~
Gemini is offline  
Old 11/02/2011, 09:31 AM   #2
Gemini
Big Clucker
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 144
Reputation: 12
Default Re: Register/login doesnt work properly, help is needed.

anyone?
Gemini is offline  
Old 11/02/2011, 09:49 AM   #3
Kasis
Huge Clucker
 
Kasis's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Location: Weed, New Mexico
Posts: 414
Reputation: 81
Default Re: Register/login doesnt work properly, help is needed.

try creating new folder named "MyAdmin" in sriptfile folder and in that "MyAdmin" folder create another folder which is named "Users".
Should work now.
__________________
Kasis is offline  
Old 11/02/2011, 04:07 PM   #4
Gemini
Big Clucker
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 144
Reputation: 12
Default Re: Register/login doesnt work properly, help is needed.

duh, that seems obvious, I did that already. Anyway I found a good admin/register script now that saves everything, even after server restart. Ladmin.
Gemini is offline  
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
will this work properly ? Rocky Balboa Help Archive 6 24/08/2010 05:21 AM
Register / Login command doesn't work? iLcke Help Archive 1 14/07/2010 04:58 AM
Bank menu doesnt work properly when many bots are on? aNdReSkKkK Help Archive 0 08/02/2010 05:40 AM
Open Gate Command doesnt Work Properly [GM]The_Don Help Archive 4 07/02/2010 02:17 PM
/register doesnt work? xTh13fX Client Support 9 16/02/2009 02:25 AM


All times are GMT. The time now is 09:08 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.