SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP Scripting and Plugins > Gamemode Scripts

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 07/10/2012, 06:15 AM   #51
cyber_punk
Huge Clucker
 
Join Date: Feb 2008
Location: Det. Mi. USA.....
Posts: 435
Reputation: 10
Default Re: StreetRod SA-MP v1.0 Beta

Wow I seen the name Street Rods and had to take a peek seeing that Street Rods was the first ever game I modded. I hex edited all the games text to contain the names of all my friends and changed all the script of the game to have the racers swear at you e.g "F*ck you, your rides a piece of sh*t". My brother and I used to play it all the time I did the same thing when Street Rods 2 came out. Funny we were talking about this not too long ago. Nice to see I even got some credit, Thanks. Nice to see people actually using MerRandoms.


Good Job.
__________________
cyber_punk is offline   Reply With Quote
Old 07/10/2012, 12:48 PM   #52
Simplyfrag
Big Clucker
 
Simplyfrag's Avatar
 
Join Date: Oct 2012
Location: UK
Posts: 153
Reputation: 8
Default Re: StreetRod SA-MP v1.0 Beta

this a so amazing work hope u make more nice job +REP
Simplyfrag is offline   Reply With Quote
Old 07/10/2012, 01:25 PM   #53
niels44
High-roller
 
niels44's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Location: Wooden Box
Posts: 1,101
Reputation: 39
Default Re: StreetRod SA-MP v1.0 Beta

new bugg found and tried alot of things but cant fix it...

when you first time join, you create user account and buy a car and race etc, everything works FINE.

when you quit, or the server restarts, then it says loading your garage.
then you go to your garage and all works fine, but the NPC and the car doesnt shows up... its just not there. and also the menu with my cars, hit the road, buy a car etc doesnt shows up , can you pls fix this bug? it wasnt in the previous one, which had the bugg that only 1 player could join, but this bug is even worse, cuz after restart or relog you cant do anything anymore

please fix it
niels44 is offline   Reply With Quote
Old 07/10/2012, 02:07 PM   #54
clavador
Huge Clucker
 
clavador's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: Argentina
Posts: 220
Reputation: 71
Default Re: StreetRod SA-MP v1.0 Beta

Quote:
Originally Posted by niels44 View Post
new bugg found and tried alot of things but cant fix it...

when you first time join, you create user account and buy a car and race etc, everything works FINE.

when you quit, or the server restarts, then it says loading your garage.
then you go to your garage and all works fine, but the NPC and the car doesnt shows up...

please fix it.
I've uploaded an update of the gamemode in the first post. Please check it out.

I bought a car, compete in a race, quit and then re-join and it worked fine. The I restarted the server and it worked fine too.

Anyway, as I said previously, this gamemode needs to be re-written from scratch, because is a little messy and hard to debug, but I will try to fix the little issues.
__________________
clavador is offline   Reply With Quote
Old 07/10/2012, 05:04 PM   #55
Flashhiee
Gangsta
 
Flashhiee's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 919
Reputation: 304
Default Re: StreetRod SA-MP v1.0 Beta

Wow this is a amazing gamemode.
__________________
My maps:
The Hell - Space Station[Module I] - Mansion Interior - Mining Village - Desert Village

I create custom maps of any kind, more details on discord at UnuAlex#6567
Flashhiee is offline   Reply With Quote
Old 07/10/2012, 05:43 PM   #56
RastavalX
Little Clucker
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 17
Reputation: 0
Default Re: StreetRod SA-MP v1.0 Beta

C:\Documents and Settings\Rastaval\Desktop\boxg\StreetRod 0.3e R2\gamemodes\StreetRod.pwn(913) : error 017: undefined symbol "SCRATCH_USER"
C:\Documents and Settings\Rastaval\Desktop\boxg\StreetRod 0.3e R2\gamemodes\StreetRod.pwn(1955) : error 017: undefined symbol "SCRATCH_USER"
Pawn compiler 3.2.3664 Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase


2 Errors.

Can anyone help with this?
RastavalX is offline   Reply With Quote
Old 07/10/2012, 06:52 PM   #57
niels44
High-roller
 
niels44's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Location: Wooden Box
Posts: 1,101
Reputation: 39
Default Re: StreetRod SA-MP v1.0 Beta

ye i had that error also rastavalX, just add #define SCRATCH_USER 28 on top of script under includes

and clavador i will redownload it from first post and try it again, if it still doesnt works i will update this post
niels44 is offline   Reply With Quote
Old 07/10/2012, 07:33 PM   #58
clavador
Huge Clucker
 
clavador's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: Argentina
Posts: 220
Reputation: 71
Default Re: StreetRod SA-MP v1.0 Beta

Quote:
Originally Posted by niels44 View Post
ye i had that error also rastavalX, just add #define SCRATCH_USER 28 on top of script under includes

and clavador i will redownload it from first post and try it again, if it still doesnt works i will update this post
Yeah, sorry about that. Im doing this very fast without checking because i have little spare time.

The define es SCRATCH_USER 7, and you can place it inside pawno/includes/StrRod/defines.inc in the "DIALOGIDS" section.

Anyway, I've re-uploaded the include's folder with the gamemode included.
__________________
clavador is offline   Reply With Quote
Old 08/10/2012, 02:27 PM   #59
niels44
High-roller
 
niels44's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Location: Wooden Box
Posts: 1,101
Reputation: 39
Default Re: StreetRod SA-MP v1.0 Beta

im sorry to post another bugg, but when i race vs a bot and win the car of the bot, it all works fine.

but if i race vs my friend, and then i win his car, its not in my garage

i dont know if it has to do with the thing that he drove his car accidentaly in the water and that i won, and that the car isnt mine cuz of that, but i dont think so.

anyways could you fix this also?

also as you said it has to be rewritten, im busy with that, and rechecking every piece of code to check for buggs, and rewrite things i dont think they are good, or could cause buggs in the future, but its big script and i didnt found this bugg yet.

so could you fix this bug? since you know where almost every piece of code is cuz you made it xD

anyways thnx

greets niels

Last edited by niels44; 08/10/2012 at 04:31 PM.
niels44 is offline   Reply With Quote
Old 18/11/2012, 02:56 PM   #60
Lookin
Gangsta
 
Lookin's Avatar
 
Join Date: May 2010
Location: Aotearoa
Posts: 617
Reputation: 19
Default Re: StreetRod SA-MP v1.0 Beta

wow dude I'm impressed you defiantly brought a unique style of scripting to the sa-mp community A++++ also +REP

Last edited by Lookin; 18/11/2012 at 02:57 PM. Reason: spelling errors lol
Lookin is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[FilterScript] [FS]GPS System - V 0.5 Beta - LS only Tutrix Filterscripts 18 12/03/2010 05:41 AM
cant play sa:mp 0.3-beta-RC8 Hazzel Help Archive 2 04/10/2009 12:11 PM


All times are GMT. The time now is 08:13 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.