SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP Scripting and Plugins > Scripting Help

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 16/10/2012, 11:20 AM   #1
t-wstriker
Little Clucker
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 30
Reputation: 11
Default help me pls

when im exiting /exit from lspd hq then it falling me from sky and it says i left business
__________________
t-wstriker is offline   Reply With Quote
Old 16/10/2012, 11:22 AM   #2
Lordzy
High-roller
 
Lordzy's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Location: NetherRealm
Posts: 2,698
Reputation: 1177
Default Re: help me pls

It might be scripted like that.
__________________
Currently inactive - I don't play at any SA-MP servers nor work on anything in PAWN for now. The projects that I've done so far in PAWN, which requires updates will be taking some time.
Lordzy is offline   Reply With Quote
Old 16/10/2012, 11:23 AM   #3
t-wstriker
Little Clucker
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 30
Reputation: 11
Default Re: help me pls

how can i fix it ?
__________________
t-wstriker is offline   Reply With Quote
Old 16/10/2012, 11:29 AM   #4
♣Frosty♣
Big Clucker
 
♣Frosty♣'s Avatar
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 93
Reputation: 8
Default Re: help me pls

Quote:
Originally Posted by t-wstriker View Post
how can i fix it ?
The Coords of your DD(Dynamic Door) exit coords isn't set correctly,set it correctly so you won't fall of from the sky.
♣Frosty♣ is offline   Reply With Quote
Old 16/10/2012, 11:57 AM   #5
t-wstriker
Little Clucker
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 30
Reputation: 11
Default Re: help me pls

cant understand can u explain it pls
__________________
t-wstriker is offline   Reply With Quote
Old 16/10/2012, 12:03 PM   #6
Glint
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: help me pls

Post us the /exit command
  Reply With Quote
Old 16/10/2012, 12:19 PM   #7
t-wstriker
Little Clucker
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 30
Reputation: 11
Default Re: help me pls

Code:
if(strcmp(cmd, "/exit", true) == 0)
	{
	    if(IsPlayerConnected(playerid))
		{
		    if(PlayerInfo[playerid][pLocal] != 999) //in house
		    {
				if(IsAtHouseExit(playerid))
				{
				    if(PlayerInfo[playerid][pMask] == 1) { sendername = "Stranger"; }
					format(string, sizeof(string), "* %s has left the house.", sendername);
					ProxDetector(30.0, playerid, string, COLOR_PURPLE,COLOR_PURPLE,COLOR_PURPLE,COLOR_PURPLE,COLOR_PURPLE);
			    	SetPlayerVirtualWorld(playerid, 0);
					SetPlayerInterior(playerid,0);
					SetPlayerPos(playerid,PlayerInfo[playerid][pHouseExitX],PlayerInfo[playerid][pHouseExitY],PlayerInfo[playerid][pHouseExitZ]);
					SetPlayerFacingAngle(playerid, PlayerInfo[playerid][pHouseExitR]-180);
					SetCameraBehindPlayer(playerid);
					PlayerInfo[playerid][pInt] = 0;
					PlayerInfo[playerid][pVirtualWorld] = 0;
					PlayerInfo[playerid][pLocal] = 999;
			     	return 1;
		        }
		    }
		    if(PlayerInfo[playerid][pInBiz] != 255) //in a biz
		    {
		    	if(PlayerInfo[playerid][pMask] == 1) { sendername = "Stranger"; }
				format(string, sizeof(string), "* %s has left the business.", sendername);
				ProxDetector(30.0, playerid, string, COLOR_PURPLE,COLOR_PURPLE,COLOR_PURPLE,COLOR_PURPLE,COLOR_PURPLE);
   				SetPlayerVirtualWorld(playerid, 0);
				SetPlayerInterior(playerid,0);
				SetPlayerPos(playerid,PlayerInfo[playerid][pHouseExitX],PlayerInfo[playerid][pHouseExitY],PlayerInfo[playerid][pHouseExitZ]);
				SetPlayerFacingAngle(playerid, PlayerInfo[playerid][pHouseExitR]-180);
				SetCameraBehindPlayer(playerid);
				PlayerInfo[playerid][pInt] = 0;
				PlayerInfo[playerid][pVirtualWorld] = 0;
				PlayerInfo[playerid][pLocal] = 999;
				PlayerInfo[playerid][pInBiz] = 255;
   				return 1;
		    }
__________________
t-wstriker is offline   Reply With Quote
Old 17/10/2012, 04:13 AM   #8
Kwarde
High-roller
 
Kwarde's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Location: The Netherlands
Posts: 2,859
Reputation: 1693
Default Re: help me pls

Well, the coordinates are defined in an array it seems. Try to find a command (or make one) that can 'teleport' the exit position of the business (in this case, the LSPD HQ).
By the way, that gamemode you sent ('least I thought it was you who'd send it, on ******** and so), I found that bug and I started to remove it
__________________
When the opportunity presents itself to flip-a da table, uh, you flip-a da table.

Discord: Kwarde#8009
Kwarde is offline   Reply With Quote
Old 17/10/2012, 04:26 AM   #9
Simplyfrag
Big Clucker
 
Simplyfrag's Avatar
 
Join Date: Oct 2012
Location: UK
Posts: 153
Reputation: 8
Default Re: help me pls

you need to change the coordinates use ****** and get in the interior also i would use dynamic systems are the best and easy to place
__________________
Mapping a fire station will relases it soon!
Simplyfrag is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT. The time now is 10:32 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.