SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP Server > Server Support

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 10/10/2012, 12:39 AM   #1
Shawn_Raws
Little Clucker
 
Shawn_Raws's Avatar
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 37
Reputation: 8
Default How do you update you SA-MP server?

Please help me.
Shawn_Raws is offline   Reply With Quote
Old 10/10/2012, 12:59 AM   #2
Pureem
Little Clucker
 
Pureem's Avatar
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 41
Reputation: 16
Default Re: How do you update you SA-MP server?

First of all
If you want it to become 0.3e You visit this Link
That is the 0.3e Client
You just copy all your files into their
Or you can move the announce.exe the server.cfg the samp.exe
And voila you have updated
If this has helped you REP me..
__________________
DID I help you??Then Rep Me with this >><<
Pureem is offline   Reply With Quote
Old 10/10/2012, 02:53 AM   #3
Larceny
Huge Clucker
 
Larceny's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 289
Reputation: 221
Default Re: How do you update you SA-MP server?

Don't forget to re-compile your scripts using the respective includes.
Larceny is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Cant Update My server to 0.3e :[HELP] ℓмяαη_кнαη Server Support 3 20/05/2012 12:45 PM
How to update your server? ImprezBart Scripting Help 5 27/10/2011 08:01 PM
how do I server update zimon_5 Server Support 3 09/01/2011 01:13 AM
[Help] How can i update my server to 0.3c? karloz Server Support 4 01/01/2011 09:12 PM


All times are GMT. The time now is 01:14 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.