SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > Other > Everything and Nothing

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 18/09/2011, 08:19 PM   #1
TheArcher
High-roller
 
TheArcher's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: Home
Posts: 2,333
Reputation: 251
Default Help with HD 6870

Hello, i want ask if i can connect my HD 6870 on my 20" monitor (1280x1024). On this monitor i can connect only the VGA cable and the HD 6870 has only HDMI and 2 DVI connections. How do i?
__________________
TheArcher is offline   Reply With Quote
Old 18/09/2011, 08:22 PM   #2
dugi
Beta Tester
 
Join Date: Jun 2007
Location: Poland
Posts: 2,315
Reputation: 848
Default Re: Help with HD 6870

Use a DVI to VGA adapter:
__________________
dugi is offline   Reply With Quote
Old 18/09/2011, 08:27 PM   #3
TheArcher
High-roller
 
TheArcher's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: Home
Posts: 2,333
Reputation: 251
Default Re: Help with HD 6870

Quote:
Originally Posted by dugi View Post
Use a DVI to VGA adapter:
Oh thanks, how much does it cost?
__________________
TheArcher is offline   Reply With Quote
Old 18/09/2011, 08:30 PM   #4
Black_Death
Big Clucker
 
Black_Death's Avatar
 
Join Date: May 2010
Location: Not your fucking business!
Posts: 189
Reputation: 19
Default Re: Help with HD 6870

Search on ebay they have kinda good prices well estimated 11euros or more i really dont know but anyway you just have to find out
__________________

If I Helped you Please Give me Some Reputation It would be much Appreciated!
Black_Death is offline   Reply With Quote
Old 18/09/2011, 08:32 PM   #5
TheArcher
High-roller
 
TheArcher's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: Home
Posts: 2,333
Reputation: 251
Default Re: Help with HD 6870

Ok so the main question was solved. Thanks.
__________________
TheArcher is offline   Reply With Quote
Old 18/09/2011, 08:52 PM   #6
playbox12
High-roller
 
playbox12's Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Location: Netherlands
Posts: 1,318
Reputation: 216
Default Re: Help with HD 6870

I got this for free with my graphics card, I think thats a standard with nVidia, you might want to check if ATI does the same.
playbox12 is offline   Reply With Quote
Old 18/09/2011, 09:13 PM   #7
TheArcher
High-roller
 
TheArcher's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: Home
Posts: 2,333
Reputation: 251
Default Re: Help with HD 6870

Quote:
Originally Posted by playbox12 View Post
I got this for free with my graphics card, I think thats a standard with nVidia, you might want to check if ATI does the same.
True, i've just seen few unboxing videos which there you can find already a DVI to VGA. Thanks +1
__________________
TheArcher is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT. The time now is 10:38 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.