SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP Scripting and Plugins > Scripting Help > Help Archive

 
 
Thread Tools Display Modes
Old 05/02/2010, 03:30 AM   #1
AlbanianGuy
Huge Clucker
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 211
Reputation: 0
Default How to enable players to go inside the buildings ? ( unless i create checkpoints

can anyone help me ?
AlbanianGuy is offline  
Old 05/02/2010, 04:20 AM   #2
mansonh
Gangsta
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 602
Reputation: 0
Default Re: How to enable players to go inside the buildings ? ( unless i create checkpoints

By default you can go inside the main buildings in samp.

If you want to create your own checkpoints you can use http://wiki.sa-mp.com/wiki/DisableInteriorEnterExits to disable the default ones.
__________________
mansonh is offline  
Old 07/02/2010, 12:16 AM   #3
AlbanianGuy
Huge Clucker
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 211
Reputation: 0
Default Re: How to enable players to go inside the buildings ? ( unless i create checkpoints

BUMP*********
AlbanianGuy is offline  
Old 07/02/2010, 01:03 AM   #4
mansonh
Gangsta
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 602
Reputation: 0
Default Re: How to enable players to go inside the buildings ? ( unless i create checkpoints

I gave you an answer why are you bumping?
__________________
mansonh is offline  
Old 07/02/2010, 02:44 AM   #5
AlbanianGuy
Huge Clucker
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 211
Reputation: 0
Default Re: How to enable players to go inside the buildings ? ( unless i create checkpoints

so that code ... enables all the buildings ?
AlbanianGuy is offline  
Old 07/02/2010, 02:52 AM   #6
Phyc0_
Little Clucker
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 11
Reputation: 0
Default Re: How to enable players to go inside the buildings ? ( unless i create checkpoints

OnGameModeInit
pawn Code:
DisableInteriorEnterExits();

Use this function to disable all the interior entrances/exits in the game (the yellow object outside and inside each door.)
Phyc0_ is offline  
Old 07/02/2010, 02:56 AM   #7
Onyx09
Huge Clucker
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 264
Reputation: 0
Default Re: How to enable players to go inside the buildings ? ( unless i create checkpoints

Actually it disable them lol
Code:
 DisableInteriorEnterExits();
if you enable em look for that code on your script and get rid off it
Onyx09 is offline  
Old 07/02/2010, 05:42 AM   #8
[Bm]rap45
Big Clucker
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 90
Reputation: 0
Default Re: How to enable players to go inside the buildings ? ( unless i create checkpoints

He's asking for all the buildings which means houses,bussiness, PD's. From what i think he's asking. If you want to get in interiors you can use icons or checkpoints, if you want that. Then don't ask for it, look on the forum and in samp wiki http://wiki.sa-mp.com/ that's how you can learn how to script by yourself
[Bm]rap45 is offline  
Old 07/02/2010, 05:46 AM   #9
AlbanianGuy
Huge Clucker
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 211
Reputation: 0
Default Re: How to enable players to go inside the buildings ? ( unless i create checkpoints

no i meant .. the map i was using had the things to go inside hte buildings it self .. i didnt do anything .. u know what i mean ? and how to enable those ? i didnt creat them by my self
AlbanianGuy is offline  
Old 07/02/2010, 05:47 AM   #10
mansonh
Gangsta
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 602
Reputation: 0
Default Re: How to enable players to go inside the buildings ? ( unless i create checkpoints

Yes those entrances are automatically in samp by default unless you turn them off.




If you want entrances for all places you have to script them in yourself.
The ingame ones are auto done, for others you need to make them as they don't actually exist.

Here are a few examples
Quote:
Originally Posted by Compton's Eazy E
House \ Property Systems
  • Simple House System by Antironix - Download
  • KIHC by Kapil - Download
  • Stefan's Elite House System by kevin974 - Download
  • Property-System by Sandra - Download
  • Sandra's Property System (Edit) by CJ101 - Download
__________________
mansonh is offline  
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[FilterScript] [FS] Yuri_'s Checkpoint Creator ( Create in game: Dot & Race Checkpoints ) Iuri Filterscripts 11 17/01/2012 01:25 PM
How can I create a box with text inside? lionlev Help Archive 1 29/03/2010 06:57 PM
How to create clean interior..details inside the topic BurnOutt Help Archive 9 02/03/2010 06:17 AM
How to check the ids of players inside the vehicle? Nakash Help Archive 3 22/12/2009 02:50 PM


All times are GMT. The time now is 09:37 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.