SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP > General

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 21/09/2010, 09:12 PM   #1
CAR
Huge Clucker
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 476
Reputation: 4
Default Problem with language forum

I've got a really big problem with the language...

I just don't know which language it is, but somehow it's changed.
Like this:

I just need to find where I can change it.
I know how to come by profile, but not what to do after that
Please give me the number of the menu from the top where to change the language and then I hope I can find it
__________________
<over limits>
CAR is offline   Reply With Quote
Old 22/09/2010, 10:01 AM   #2
dugi
Beta Tester
 
Join Date: Jun 2007
Location: Poland
Posts: 2,313
Reputation: 848
Default Re: Problem with language forum

You can change your language in the bottom left corner of the forum.
__________________
dugi is offline   Reply With Quote
Old 22/09/2010, 08:09 PM   #3
CAR
Huge Clucker
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 476
Reputation: 4
Default Re: Problem with language forum

Thank you!
__________________
<over limits>
CAR is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Multi-Language Dialog Problem XxerykxX Help Archive 5 01/06/2010 06:53 PM
dialog dual language problem a-day Help Archive 3 22/03/2010 06:10 PM
[help]forum problem krisko_g1 Help Archive 2 18/10/2009 09:08 PM
Language system problem! Headyheadster Help Archive 1 16/09/2009 01:08 PM


All times are GMT. The time now is 11:50 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.