SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP Scripting and Plugins > Scripting Help

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 05/02/2016, 05:50 PM   #1
CSLangdale
Huge Clucker
 
Join Date: Feb 2016
Posts: 216
Reputation: 5
Default Map codes

Hi everyone was wondering could you tell me where do I put the removebuildingforplayerid codes when adding mapping to my script as when I put them in last time it gave me errors for it
CSLangdale is offline   Reply With Quote
Old 05/02/2016, 05:52 PM   #2
radiobizza
Gangsta
 
radiobizza's Avatar
 
Join Date: Dec 2012
Location: Romania
Posts: 527
Reputation: 34
Default Re: Map codes

Add to callback public OnPlayerConnect(playerid)

and this is the function
https://wiki.sa-mp.com/wiki/RemoveBuildingForPlayer
__________________
Quote:
Originally Posted by amitdahari View Post
I'm Scripting and map editing for more then 3years and i MUST SAY
THIS IS AMAZING!
radiobizza is offline   Reply With Quote
Old 05/02/2016, 07:16 PM   #3
CSLangdale
Huge Clucker
 
Join Date: Feb 2016
Posts: 216
Reputation: 5
Default Re: Map codes

Last time it was giving me errors for every line that had "playerid" so thanks I will try that and see if it works
CSLangdale is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Converting MYSQL Saving Codes into .INI Saving System codes ???? PURG3D Scripting Help 6 14/04/2015 11:49 PM
how do i get my map codes? curtis11 General 3 27/04/2013 01:28 PM
How to get codes from MTA? Nivniv2 Scripting Help 3 20/03/2013 09:58 AM


All times are GMT. The time now is 07:58 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.