SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP Scripting and Plugins > Scripting Help

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 20/01/2019, 01:27 PM   #1
MaestrulFritz
Little Clucker
 
Join Date: Mar 2014
Location: Romania
Posts: 29
Reputation: 0
Default Rendering DynamicObjects Problem

Hello there community!

I have a problem rendering dynamicobjects. I mention that I have the latest streamer.
Attached Images
File Type: jpg sa-mp-276.jpg (181.9 KB, 10 views)
MaestrulFritz is offline   Reply With Quote
Old 20/01/2019, 03:04 PM   #2
MEGADETHS
Little Clucker
 
MEGADETHS's Avatar
 
Join Date: Jan 2019
Posts: 20
Reputation: 0
Default Re: Rendering DynamicObjects Problem

Looks like wrong interior or too low draw or stream distance. Show the last 5 parameters of the CreateDynamicObjects
MEGADETHS is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[HELP] Object Rendering Problem Lucky13 Scripting Help 2 15/09/2018 11:00 AM
Rendering problem still occurs in stable 0.3.7 MrSpy0x22 Scripting Help 6 05/05/2015 05:39 PM
[ISSUE] SetObjectMaterialText rendering problem NetKiel Scripting Help 2 30/04/2012 12:13 PM
Help with dynamicobjects ServerScripter Scripting Help 18 23/09/2011 12:40 PM
DynamicObjects Twyke Help Archive 3 02/04/2009 12:22 PM


All times are GMT. The time now is 03:55 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.