SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP Scripting and Plugins > Scripting Help

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 31/03/2015, 02:12 PM   #1
dionisak0s
Huge Clucker
 
dionisak0s's Avatar
 
Join Date: May 2013
Location: Greece
Posts: 253
Reputation: 46
Default Other Language in Textdraws

Is there any way to avoid showing random characters on textdraws when the characters are not from the English alphabet? I am currently making a Greek SAMP Server and it is a big disadvantage for me, it's not nice to use Greeklish cause it's quiet stupid. I found this include http://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=397515 but do Greek Characters exist in SAMP?
dionisak0s is offline   Reply With Quote
Old 01/04/2015, 04:54 AM   #2
Ciandlah
Huge Clucker
 
Ciandlah's Avatar
 
Join Date: Mar 2013
Location: Pawno
Posts: 248
Reputation: 34
Default Re: Other Language in Textdraws

Greek letters from my knoweldge are not implemented into SA-MP as of yet. Most people build then own converters into their script to change certain symbols
__________________


Founder @ xApplications 2006 - present
C++, CSS, JAVA, HTML, Python, Mysql, Assembly
Founder @ CypressGaming Network Discord Server
Ciandlah is offline   Reply With Quote
Old 03/04/2015, 09:35 PM   #3
dionisak0s
Huge Clucker
 
dionisak0s's Avatar
 
Join Date: May 2013
Location: Greece
Posts: 253
Reputation: 46
Default Re: Other Language in Textdraws

Quote:
Originally Posted by Ciandlah View Post
Greek letters from my knoweldge are not implemented into SA-MP as of yet. Most people build then own converters into their script to change certain symbols
The question is, do the Greek symbols exist to create such a converter? By the way, thanks a lot for your answer.
dionisak0s is offline   Reply With Quote
Old 03/04/2015, 10:13 PM   #4
Vince
Spam Machine
 
Vince's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: Belgium
Posts: 10,095
Reputation: 2655
Default Re: Other Language in Textdraws

No. The font that textdraws use is stored as a texture somewhere. It does not include any non-latin characters.
__________________
Vince is offline   Reply With Quote
Old 04/04/2015, 11:59 AM   #5
dionisak0s
Huge Clucker
 
dionisak0s's Avatar
 
Join Date: May 2013
Location: Greece
Posts: 253
Reputation: 46
Default Re: Other Language in Textdraws

Quote:
Originally Posted by Vince View Post
No. The font that textdraws use is stored as a texture somewhere. It does not include any non-latin characters.
Is there any way to change that font manually?
dionisak0s is offline   Reply With Quote
Old 20/01/2019, 11:12 AM   #6
bigtigerbeee
Big Clucker
 
bigtigerbeee's Avatar
 
Join Date: Oct 2012
Location: Thailand
Posts: 107
Reputation: 6
Default Re: Other Language in Textdraws

I want to change the font to Thai too. (I found that here "fonts.txd")
bigtigerbeee is offline   Reply With Quote
Old 05/04/2019, 10:49 AM   #7
dionisak0s
Huge Clucker
 
dionisak0s's Avatar
 
Join Date: May 2013
Location: Greece
Posts: 253
Reputation: 46
Default Re: Other Language in Textdraws

Quote:
Originally Posted by bigtigerbeee View Post
I want to change the font to Thai too. (I found that here "fonts.txd")
Why on earth did you reply on a four year old thread? Changing fonts.txd is just for the client.
dionisak0s is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Global TextDraws on top of Player TextDraws [resolved] Joe Staff Scripting Help 0 17/05/2013 05:35 AM
The language the makes you understand the language. Tamer Everything and Nothing 3 08/12/2012 09:59 AM
[BUG] Selecting textdraws lighting up multiple textdraws Hiddos Scripting Help 3 24/03/2012 02:44 PM
[TEXTDRAWS] Textdraws mixed up KnooL Help Archive 22 23/06/2010 02:52 PM


All times are GMT. The time now is 05:23 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.