SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP Scripting and Plugins > Scripting Help > Help Archive

 
 
Thread Tools Display Modes
Old 18/10/2010, 09:26 PM   #1
CrucixTM
Huge Clucker
 
CrucixTM's Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Location: Denmark
Posts: 293
Reputation: 7
Default Uh - GetVehicleInterior?

So, here's my script.

pawn Code:
dcmd_gotov(playerid, params[])
{
    new id;
    if(PlayerInfo[playerid][AdminLevel] < 2) return SendClientMessage(playerid, COLOR_GREY, "» You are not authorized to use this command.");
    if(sscanf(params,"d",id)) return SendClientMessage(playerid, COLOR_GREY, "» USAGE: /gotov (Vehicle ID)");
    if(id == INVALID_VEHICLE_ID) return SendClientMessage(playerid, COLOR_GREY, "» Invalid Vehicle ID.");
    new Float:x, Float:y, Float:z;
    GetVehiclePos(id, x, y, z);
    new virt;
    virt = GetVehicleVirtualWorld(id);
    SetPlayerVirtualWorld(playerid, virt);
    SetPlayerInterior(playerid, ...); // This line guys!
    SetPlayerPos(playerid, x, y, z+2.5);
    return 1;
}

How am I supposed to get a vehicles interior so I can do this?

Sounds like basic knowledge, but still I have no idea.

I could of course make a variable for every vehicle to store the interior in, but that sounds a bit like overkill?
__________________
Experienced mapper - Mapping anything for as low as 1 Euro(€)! - PM me if you need something mapped properly!
CrucixTM is offline  
Old 18/10/2010, 09:50 PM   #2
The_Moddler
High-roller
 
The_Moddler's Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Location: In my house.
Posts: 1,130
Reputation: 3
Default Respuesta: Uh - GetVehicleInterior?

Mh.. there isn't a 'GetVehicleInterior'.. so when you use 'LinkVehicleToInterior' you will have to make an array containing the vehicleid interior..
__________________
The_Moddler is offline  
Old 18/10/2010, 10:05 PM   #3
CrucixTM
Huge Clucker
 
CrucixTM's Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Location: Denmark
Posts: 293
Reputation: 7
Default Re: Respuesta: Uh - GetVehicleInterior?

Quote:
Originally Posted by The_Moddler View Post
Mh.. there isn't a 'GetVehicleInterior'.. so when you use 'LinkVehicleToInterior' you will have to make an array containing the vehicleid interior..
That's what I thought, and I was just asking if this was the only option.

Thank you.
__________________
Experienced mapper - Mapping anything for as low as 1 Euro(€)! - PM me if you need something mapped properly!
CrucixTM is offline  
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT. The time now is 05:22 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.