SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP Scripting and Plugins > Filterscripts

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 09/07/2014, 03:50 AM   #1
ABKPot
Little Clucker
 
Join Date: Jul 2014
Location: Cali 559
Posts: 47
Reputation: 6
Lightbulb Dynamic House System v0.7 (w/Dialog House Builder+Cars)

Dynamic House System
(w/ Dialog House Builder+Cars)
by PotH34d[ABK]



Features
  1. -Features an in-game house builder with 14 different settings, which gives you more options to customize your houses!
  2. -Player's can have vehicles for their houses and have the ability to spawn them!
  3. -Allows the player to change the name of his house!
  4. -Locking of houses, with passwords too! Other players may visit the house, and keep strangers out!
  5. -You can choose which house to spawn in and own more then one house!
  6. -You can set houses for sale and player's may buy them at anytime!
  7. -Player's have a couple customization options for their houses!
  8. -Features a interior viewer with textdraw and key scrolling, to gain access into interiors! Build houses faster
  9. -Money storage system - store your hard-earned money inside your house with withdraw/deposit.
..and more

Main house builder menu: Shown with command '/hmenu'


House User Settings: Shown when entering house pickup


House edit menu: Shown with command '/hedit'


House entrance menu: Shown when entering house enter checkpoint


Commands
There are only a few commands, since mostly everything is handled in the dialogs.
Code:
House Commands: 
/hedit - Edit an existing house.
/hmenu - Shows the main house builder menu, used for the house properties/building.
/hexit - Exit house builder mode.
/intview - Shows the custom interior scrolling mode for entering interiors!

[Downloads]
Mirror One -https://www.dropbox.com/s/0zdxt18i35...%5DPotH3Ad.rar
Mirror Two - Attached
Mirror Three -
Source Code - http://pastebin.com/iZbhQqQS

v.06 - v0.7 Changelog - [7/12/2014] - http://pastebin.com/1h9Dr40W

Suggestions/Bugs
Post any suggestions and any bugs if found below!

Credits
****** for his sscanf plugin.
Incognito for his amazing streamer plugin.
Zeex for his zcmd include.
Dracoblue for his dini include.

Installation
Create folder in scriptfiles "/Houses/".

Requirements
Incognito's Streamer Plugin
******'s sscanf
Zeex ZCMD

Internal Settings
pawn Code:
#define MAX_HOUSES 60 //I recommend setting this to a estimate of your total houses + a few more
Set the maximum amount of houses.
pawn Code:
#define MAX_VEHICLE_SLOTS 3 //Optional
Change to allow more vehicle slots for a house. (Default: 3)
pawn Code:
#define HOUSE_FILE "/Houses/%d.ini"
#define HUSER_FILE  "/Houses/users.ini" //Change these to set your own directory, if you want!
Attached Files
File Type: rar House System v0.7 [ABK]PotH3Ad.rar (26.3 KB, 316 views)

Last edited by ABKPot; 13/07/2014 at 12:27 AM. Reason: UPDATED: New version! v0.7
ABKPot is offline   Reply With Quote
Old 09/07/2014, 04:11 AM   #2
Team_PRO
High-roller
 
Team_PRO's Avatar
 
Join Date: Aug 2012
Location: Philippines
Posts: 1,821
Reputation: 87
Default Re: Dynamic House System v0.5 (w/Dialog Builder System+Customizable)

Good one, but i recommed you to use y_ini because dini is little old.
__________________
Retired Player, Since 2009 Player


Ultimate Gaming Website | Discord Server
Team_PRO is offline   Reply With Quote
Old 09/07/2014, 07:57 AM   #3
AviPeker
Big Clucker
 
AviPeker's Avatar
 
Join Date: Apr 2014
Location: Home :)
Posts: 87
Reputation: 9
Default Re: Dynamic House System v0.5 (w/Dialog Builder System+Customizable)

AMAZING!

But post a tutorial how to use it , if you would like.
AviPeker is offline   Reply With Quote
Old 09/07/2014, 01:24 PM   #4
rockhopper
Gangsta
 
rockhopper's Avatar
 
Join Date: Apr 2014
Location: In A Black Hole Under You !
Posts: 603
Reputation: 33
Default Re: Dynamic House System v0.5 (w/Dialog Builder System+Customizable)

Screens ?
__________________
I love it <3 <3 <3
rockhopper is offline   Reply With Quote
Old 09/07/2014, 01:24 PM   #5
PMH
Huge Clucker
 
Join Date: Jun 2014
Location: Pakistan
Posts: 216
Reputation: 24
Default Re: Dynamic House System v0.5 (w/Dialog Builder System+Customizable)

awesome....
@rockhopper, i think he already provided much screen shots
__________________
PMH is offline   Reply With Quote
Old 10/07/2014, 12:00 PM   #6
JasonVegas
Little Clucker
 
Join Date: Nov 2013
Posts: 11
Reputation: 1
Default Re: Dynamic House System v0.5 (w/Dialog Builder System+Customizable)

Nice one !!
__________________
url=https://triangle.gs/u/10649][/url]

[IMG]https://imgflip.com/gif/gcj5l
JasonVegas is offline   Reply With Quote
Old 10/07/2014, 10:04 PM   #7
ABKPot
Little Clucker
 
Join Date: Jul 2014
Location: Cali 559
Posts: 47
Reputation: 6
Default Re: Dynamic House System v0.5 (w/Dialog Builder System+Customizable)

Quote:
Originally Posted by rockhopper View Post
Screens ?


Interior chooser. (To enter an interior):


Quote:
Originally Posted by AviPeker View Post
AMAZING!

But post a tutorial how to use it , if you would like.
Quote:
Originally Posted by Team_PRO View Post
Good one, but i recommed you to use y_ini because dini is little old.
Quote:
Originally Posted by JasonVegas View Post
Nice one !!
Quote:
Originally Posted by PMH View Post
awesome....
@rockhopper, i think he already provided much screen shots
Thanks.
ABKPot is offline   Reply With Quote
Old 10/07/2014, 10:22 PM   #8
Team_PRO
High-roller
 
Team_PRO's Avatar
 
Join Date: Aug 2012
Location: Philippines
Posts: 1,821
Reputation: 87
Default Re: Dynamic House System v0.5 (w/Dialog Builder System+Customizable)

One thing too when i click build house the house is not showing up even others like edit house and more try to fix those.
__________________
Retired Player, Since 2009 Player


Ultimate Gaming Website | Discord Server
Team_PRO is offline   Reply With Quote
Old 10/07/2014, 10:34 PM   #9
ABKPot
Little Clucker
 
Join Date: Jul 2014
Location: Cali 559
Posts: 47
Reputation: 6
Default Re: Dynamic House System v0.5 (w/Dialog Builder System+Customizable)

Quote:
Originally Posted by Team_PRO View Post
One thing too when i click build house the house is not showing up even others like edit house and more try to fix those.
What do you mean not showing up? The dialog or ..? Works fine for me.
ABKPot is offline   Reply With Quote
Old 10/07/2014, 11:10 PM   #10
Team_PRO
High-roller
 
Team_PRO's Avatar
 
Join Date: Aug 2012
Location: Philippines
Posts: 1,821
Reputation: 87
Default Re: Dynamic House System v0.5 (w/Dialog Builder System+Customizable)

The dialog and the checkpoint is not showing up when i do build house
__________________
Retired Player, Since 2009 Player


Ultimate Gaming Website | Discord Server
Team_PRO is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[FilterScript] Cali-Houses: Create a house anywhere, dynamic house creating! California Filterscripts 257 31/05/2018 02:23 AM
Dynamic House System AfikAtashga Scripting Help 4 03/08/2013 12:34 AM
[FilterScript] [FS]In-Game House Builder 1.0 by [___]PotH3Ad [R7] PotH3Ad Filterscripts 180 13/10/2012 11:12 AM
[HELP] Dynamic house system Pooh7 Help Archive 5 01/01/2011 06:32 PM
In-Game House Builder Update Str4ndb3rg Help Archive 0 13/09/2010 05:52 PM


All times are GMT. The time now is 10:36 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.