SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP DL Edition > SA-MP 0.3.DL

 
 
Thread Tools Display Modes
Old 09/05/2018, 05:38 PM   #1
BrKcAn
Little Clucker
 
Join Date: Apr 2018
Posts: 1
Reputation: 0
Default Custom skins doesn't show LoadModelSelectionMenu

I add custom skins. But doesn't show in LoadModelSelectionMenu.
I can change /setskin but Modal doesn't.
Codes:
PHP Code:
vSkin LoadModelSelectionMenu("skins/allskins.txt"); 
PHP Code:
new vSkin mS_INVALID_LISTID
PHP Code:
if(listid == vHSYKSkin)
    {
    if(
response)
    {
        new 
string[128];
        
SetPlayerSkin(playeridmodelid);
        
PlayerInfo[playerid][pSkin] = modelid;
        
SendClientMessage(playerid,-1,"Changed.");
        
format(stringsizeof(string), "* Changed"RPN(playerid));
        
SendNearbyMessage(playerid15stringCOLOR_PURPLECOLOR_PURPLECOLOR_PURPLECOLOR_PURPLECOLOR_PURPLE);
    } 
PHP Code:
    ShowModelSelectionMenu(playeridvHSYKSkin"Skin Sec"); 
Help me pls.
BrKcAn is offline  
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Custom skin doesn't show ingame IndependentGaming Scripting Help 7 29/03/2018 11:37 AM
mSelection doesn't show all skins? +rep DemME Scripting Help 9 26/05/2017 12:55 AM
Textdraw doesn't show on spawn sometimes it even doesn't show Immortal_LTU Scripting Help 10 24/10/2013 08:52 AM
Custom model doesn't show up TheSpaggiari Scripting Help 2 03/06/2012 09:59 AM


All times are GMT. The time now is 02:39 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.